Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szülnétek olyannak gyereket aki napi szinten füvet szív?
Egy éve vagyunk együtt a párommal, nem rég költöztünk össze. Végig tudtam az elejétől kezdve arról, hogy napi szinten szív, viszont mióta összekoltozunk egyre inkább elkezdett zavarni. Én próbáltam már, de nekem nem jött be, nem élek amúgy sem ilyen dolgokkal.
A napokban elkezdtem gondolkodni rajta, hogy hogyan tovább, igazából egyre inkább sajnálatot is érzek iránta, hogy ő ebbe látja a boldogságot. 10 éve szív, és nem hinném, hogy ő magától le tudná vagy akarná tenni.
Mit tennetek? Lehet így jövőt tervezni? Nektek beleférne nap szinten?
Nem tudom mennyit költ a fűre, vagy mennyibe kerül, de egy kisbaba rengeteg kiadással és lemondással jár. Egy eleve évek óta függő, nem fogja letenni a szert, gondolom kisbaba miatt sem. Előbb szokjon le, legyen x évig tiszta, aztán esetleg beszélgetnénk gyerekvállalásról. Nem tudom volt e erre vonatkozó tanulmány, vagy kutatás, de gondolom valami nem lenne oké a gyerekkel. Én legalábbis tartanék ettől. Te be mernéd vállalni?
Nekem nem férne bele, sőt, szóba sem állnék ilyen emberrel, akinek illegális dolgokhoz 'kell' nyúlnia, miért van szüksége rá? Annyi minden más boldogság van az életben, kár, hogy nem találta meg magának másban, csak a fűben :(
Biztos nem vállalnék gyereket tőle. Egyébként mennyire függő? Másképp viselkedik?
"valószínűleg ha azt mondanám neki, hogy én vagy a fű, akkor azt választaná" - Nem.
Nekem eleve nem férne bele, már nem csak a napi szintű, de az alkalmankénti füvezés sem, így már az elején elváltak volna az útjaink.
Neked már persze ez nem ilyen egyszerű, de én ebben a helyzetben is szakítanék. Sajnos az a helyzet, hogy ha eddig nem változott melletted, és a füvet választaná, ha döntés elé állítanák, akkor már nem is fog változni melletted. Füvet használó emberrel pedig én biztosan nem vállalnék gyereket. Azt én valahogy úgy képzelem, hogy onnantól kezdve, hogy egy gyerek megszületik (sőt, megfogan), a szüleinek minden pillanatban beszámíthatónak, és tudatmódosulástól mentesnek kell lenniük, attól függetlenül, hogy éppen hol van a gyerek. Ez persze változhat önhibájukon kívül (baleset, betegség), de tudatosan így élni, pl. füvezni, vagy akár lerészegedni számomra nem férne bele úgy, hogy az ember már egy másik életért is felelős.
Aki napi szinten szív annak legyen annyi esze hogy ne keljen fűre költeni...mindent meglehet oldani okosba,minden nap szivok de már szerintem 3 éve nem vettem keràt.Hoppà.
Béke legyen veletek.
Mélegelj. Jobb lenne ha inna? Miben szenvedsz hátrányt? Végig szívott akkor is mikor "nagyon megszeretted és nem láttál ennyire bele". Ha iszik valaki akkor fel tudjuk sorolni hogy: cefreszagú, kötöszködős lesz, agresszív stb.
Fűhöz sorolj már légyszi ilyen dolgokat, de ne azt hogy "mee füvezik és zavar". Vajon miért lesz egyre több országban legális?
Nyilván nincs értelme minden nap szívni, de ennyiből a kávézásnak sincs sok értelme, azon felül, hogy finom.
A napi szívás közel sem olyan jó, de nem történik az emberben különösebb leépülés. Rengeteg embernek tökre természetes így vezetni, dolgozni, stb, mert olyan szintű tolerancia alakul ki.
Ebből kifolyólag nem ér a füvezés sokat, csak ha beiktat szüneteket az ember.
Te is mondtad, úgy szeretted meg amilyen volt. Így megéri neked, hogy megváltoztasd?
Én biztos lennék benne, ha a barátnőm azt mondaná, hogy zavarja egy szokásom, igencsak elgondolkoznék, hogy minek vagyok olyannal, aki szánt szándékkal meg akar változtatni. Nyilván más amikor normálisan fogalmaznak meg egy problémát, és közös, mindenki számára jó döntést hozunk.
A változások maguktól jönnek, és az, hogy nem áll le a füvezéssel, nem jelenti azt, hogy jobban szeretné. Valszeg nem a füvezési szokásaiban változott meg. Kétdezd meg.
Persze nem ismerem a párod, ellenben neked megvan a lehetőséged hogy beszélj vele. Nem értem, miért mások véleményére van szükség egy ilyen megosztó témában. Ez rohadtul csak rátok tartozik... Sokkal nagyobb gondnak látom, ha nem képesek megbeszélni egymással a párok
a problémákat. Minek is vagytok együtt akkor?
Igazat adok az utolso írónak.
Mindenki gondolkozzon már egy kicsit.Bemesz egy kocsmaba mit látsz ott??A sok reszeget ahogy kotoszkodik,verekedik,ordit,ha bemesz habár itt nincsen egy shopba ott mit látsz?Nyugodtan ülő,nevetgelo,jokedvü embereket akik cigoznak,vagy sutit esznek.Nem gondoljátok hogy nem lehet annyira rossz dolog ha sok helyen engedik és orvossagkent használják?
"A napi szívás közel sem olyan jó, de nem történik az emberben különösebb leépülés"
Nem e?Ismerek olyat,aki elszívta így a fél agyát,és tuti hogy csak fűvel élt/èlt.De azt napi szinten,rendszeres ,sokat.
Elkezdett zavarni,hogy otthon fűszag lepi be a lakást?Veled sem boldogabb különben megelégedne ennek a jóval kisebb mennyiségével is,hobbi szinten,ha már füvezni akar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!