Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szülnétek olyannak gyereket...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szülnétek olyannak gyereket aki napi szinten füvet szív?

Figyelt kérdés

Egy éve vagyunk együtt a párommal, nem rég költöztünk össze. Végig tudtam az elejétől kezdve arról, hogy napi szinten szív, viszont mióta összekoltozunk egyre inkább elkezdett zavarni. Én próbáltam már, de nekem nem jött be, nem élek amúgy sem ilyen dolgokkal.

A napokban elkezdtem gondolkodni rajta, hogy hogyan tovább, igazából egyre inkább sajnálatot is érzek iránta, hogy ő ebbe látja a boldogságot. 10 éve szív, és nem hinném, hogy ő magától le tudná vagy akarná tenni.

Mit tennetek? Lehet így jövőt tervezni? Nektek beleférne nap szinten?

2019. febr. 8. 10:25
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
86%

@kalap ur:

A pia is legális, mégsem kéne olyan, aki naponta iszik.

Keress rá a neten a fű hosszútávú hatására, és majd megtudod , mi s baj vele.

2019. febr. 8. 12:17
 22/33 peca1000 ***** válasza:
34%

Persze, szülj neki egy pulyát, sőt ne is egyet, hanem kettőt.

Vegyél fel szemèlyi hitelt is, ami megy a fűre és a gyerekre. Amit te fogsz visszafizetni.

2019. febr. 8. 12:38
 23/33 anonim ***** válasza:
87%

Csak mesélek egy kicsit. Unokatesóm is füvezett néha, szerinte nem gáz, hát össze is jött egy füves sráccal. Becsúszott a gyerek, megtartották, összeköltöztek.

Aztán egyik délután nyolcan kerestük kétségbeesve a kétéves kisfiút, mert apuci elhozta böliből, és elvileg ő figyelt rá két órát. Csak neki épp rossz napja volt a melóban, ezért gondolta lazul egy kicsit. Amíg ő füstöt eregetett ellazulva, addig a kicsi úgy döntött, hogy ő elviszi a kutyát sétálni, és lelécelt. Decemberben ötkor már sötét van és igencsak hideg is. Ez a barom meg észre se vette, hogy nincs meg a fia, túl nagy a csend. Ha az unokahúgom később ér haza, akkor később derül ki, hogy se kutya, se gyerek, a kapu nyitva.

Akkor borult a bili, hogy nem ez az első, hogy apuka lebeg és vihog, a pici meg órák óta ül a kakiban, vagy épp száraztésztát eszik, amit el tudott érni, mert apuka elfelejtette megetetni.

De nem gáz, végül is nem agresszív, csak ül és röhög, tényleg semmi gond.

Azóta elváltak, a fickó csak felügyelettel láthatja a kisfiút, és nem is úgy néz ki, hogy valaha elviheti magához.

2019. febr. 8. 12:46
 24/33 anonim ***** válasza:
44%

Füves = drogos aljadék!

Le sem köpném! Mert még a nyálamat is sajnálnám a fajtájára!

2019. febr. 8. 12:58
 25/33 anonim ***** válasza:
83%
Nem. ( Amúgy se tervezek). De együtt se lennék egy drogossal. Nem vagyok igénytelen.Nekem semmilyen függőség nem fér bele. Sima dohànyossal se kezdtem soha! Nem szeretnék egy füstölgő, büdös emberrel együtt lenni.
2019. febr. 8. 13:46
 26/33 anonim ***** válasza:
26%

19, én ismerek olyat is, aki rendszeresen szív napi szinten és sokat, és nem tapasztalhatók nála nagyobb problémák.

Való igaz, a rövid távú memóriára nincs jó hatással, és felerősíthet egyesekben paranoiát.

De önmagában nem azt kell feltételezni, hogy a szer a rossz, hanem a használója.

Aki hülye, annak úgy kell, aki meg okos, megoldja ügyesen.

2019. febr. 8. 15:37
 27/33 anonim ***** válasza:
100%
26= Igen,lehet.Attól függ milyen alaptermészettel kezdett szívni.Mondjuk nekem az is sok hátrányos tünet,amit Te felsoroltál.Én tudok még ilyet hogy nem emk3kszik mit ígért,mit mindott,mit mesélt,mik a tervei,felelőtlenség,megbízhatatlan stb.De tény,hogy emberenként változhat.
2019. febr. 8. 17:15
 28/33 anonim ***** válasza:
100%

Nem a szerrel van nekem sem bajom, hanem az olyan emberrel nem tudnék együtt élni, aki ezt napi szinten használja.;)

Alkalomadtán ezzel nekem speciel semmi problémám. De álljunk már meg, miért van rá valakinek rendszeresen/naponta szüksége? NAPONTA ember??

Azt is bírom, amikor egy füves azzal jön hogy "de hát az alkohol.."

Az nem zavar, hogy ugyanazért nyúlsz hozzá rendszeresen te is, mint a piás a sarki kocsmában az alkoholhoz? Miért tartod magad különbnek, mikor ugyanazok a kiváltó okok?

Alapvető viselkedés és szokásokról beszélek most, az élethez való hozzáállásodról. Nekem tök mindegy, hogy a fűbe menekülsz, a piába, a gyógyszerbe, vagy keményebb drogokba. Nem a szerrel van a gond, így van, hanem a használójával, akinek valamiért ez ad meg valamit, amit nem képes megszerezni magától az életében.

2019. febr. 8. 17:57
 29/33 anonim ***** válasza:
100%

U:I Egy kérdés: én írtam, hogy nem vetem meg. Én miért nem használom naponta? Nem csak a füvet, hanem egyáltalán bármelyiket a fentiek közül? Miért nem érzem szükségét a kábulásnak?

Talán mert nem vagyok labilis. De ez csak egy példa.

2019. febr. 8. 17:59
 30/33 anonim ***** válasza:
100%
Kapcsolatban sem lennék vele.
2019. febr. 9. 00:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!