Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szülnétek olyannak gyereket...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szülnétek olyannak gyereket aki napi szinten füvet szív?

Figyelt kérdés

Egy éve vagyunk együtt a párommal, nem rég költöztünk össze. Végig tudtam az elejétől kezdve arról, hogy napi szinten szív, viszont mióta összekoltozunk egyre inkább elkezdett zavarni. Én próbáltam már, de nekem nem jött be, nem élek amúgy sem ilyen dolgokkal.

A napokban elkezdtem gondolkodni rajta, hogy hogyan tovább, igazából egyre inkább sajnálatot is érzek iránta, hogy ő ebbe látja a boldogságot. 10 éve szív, és nem hinném, hogy ő magától le tudná vagy akarná tenni.

Mit tennetek? Lehet így jövőt tervezni? Nektek beleférne nap szinten?

2019. febr. 8. 10:25
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
73%

Az aki hagyta a gyerekét meglógni az elemi szinten retardált. Én valahogy még is tudok betépve is gyerekre. Mondjuk az már más kérdés hogy ha már be vagyok tépve nem szoktam elvállalni. Ha tudom hogy majd ma gyerekre kell vigyázni nem tépek be, és ha már vigyázok a gyerekre akkor sem tépek be. Olyankor fordul ez csak elő amikor úgy hozzák hozzám hogy na most azonnal muszáj vigyázni rá, mert sajt. Akkor viszont nagyon nagyon vigyázok rá. Még józanul sem koncentrálok ennyire a gyerekre, mert úgy vagyok vele hogy simán elmászkálok a konyhában, amíg a gyerek játszik és 1-2 percenként rápislantok hogy mit csinál, addig betépve be vagyok szarva hogy úr isten egyetlen pillanatra is félre nézek addig a gyerek képes bekerülni a 4 méter magasan lévő húsdarálóba is ami nem is ott van.

Azért a fű sem tud túl nagy csodákat tenni, ha az egyed elemi szinten retardált. Építeni csak azokra tud akikre van is miből.

2019. febr. 9. 00:59
 32/33 anonim ***** válasza:
Nem szülnék neki, meg szóba se állnék ilyen emberrel. Nem vagyok én szerencsétlen csicskavirág.
2019. febr. 10. 14:49
 33/33 anonim ***** válasza:
Össze sem jöttem volna vele.Vagy amint megtudom, otthagyom.Sajnálja a fene, nem volt kötelező rászoknia, ő akarta, így járt.Mindenféle káros szenvedély taszít.
2019. febr. 10. 20:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!