Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire gyakori a valóságban, hogy egy nő "baba-csapdával" láncolja magához a férfit?
A baba-csapda az a jelenség, amikor egy nő a férfi beleegyezése/tudta nélkül esik teherbe (pl. azt hazudja, hogy tablettát szed, közben meg nem), azzal a céllal, hogy a megszületendő gyerekkel magához kösse a férfit egy életre. Ez mennyire gyakori?
Nincs asszonytartás nálunk, a fizetések sem olyanok, amiből hűde nagy gyerektartást ki lehetne alkudni. Külföldön, nyugaton sok eset van, de nálunk ez inkább csapda a nőnek én úgy gondolom.
32/f
Szerintem a mai világban nem igazán lehet ezzel az undorito trükkel férfit láncolni a nőhöz . Van egy két idióta elmeháborodott nő aki azért be próbálkozik ezzel de szerintem már ez ritkább mint régen. Nem értem a logikáját annak aki ezt teszi. Miért jó olyannak szülni aki nem akar amugy is velem lenni vagy meg nem akar gyerket. Ez egy olyan téma amiben a férfinak és van joga dönteni hogy mikor akar gyereket vagy hogyan. Undorot amikor ezt a nő önkényesen eldönti. Az ilyen nő meg is érdemli hogy dobják. Szerintem jobb úgy gyereket szülni hogy a férfi is várja tervezi és örül neki mert úgy lesz jó apa. De így? Belekenyszeirteni ilyen helyzetbe gusztustalan dolog
N24
Lassan senki se mer gyereket vállalni, mert tervezett baba mellett is sok férfi lelép már a terhesség alatt is.
A gyerektartást meg nem nehéz kijátszani.
Ilyenhez mindkét félnek nagyon butának kell lennie.
Először is, gyerekkel senkit nem lehet sehova láncolni.
Másodszor miért akarná? A válások 2/3-át a nők kezdeményezik. Inkább szabadulni akarnak a férjtől.
Szerintem manapság nincs is nő aki gyereket akarna egyedul.
Még normális kapcsolatban is ez inkabb csapda a nőnek. Saját magat lancolja csak le vele
Elég itt a GYK-t olvasni.
- problémák a kapcsolatban, a pasi félre jár, iszik, etc
- baba születik
- jéé, a pasi továbbra is félre jár, bulizik, iszik, csak még jobban tolja, és nem változott meg
- GYK-s kérdés: 6-8 hónapos gyerek mellett mit csináljak, merre menjek, lehet majd még párom, ha most otthagyom?
Hetente van 2-3 ilyen kérdés.
Szóval szerintem gyakori, hogy a kapcsolatot egy gyerekkel akarja valaki orvosolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!