Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van még értelme így folytatni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van még értelme így folytatni?

Figyelt kérdés

2 éve vagyunk egyutt a párommal . Tervezetten szeretett volna babát(igen ő) . Amikor teherbe estem viszont kihatralt ,magamra hagyott . Vegul belementem az abortuszba . ( ne kovezzetek legyszi , orok eletemre banni fogom ,nincs nap hogy ne gondolnek ra mekkora hulyeseget csinaltam .)

Egyutt maradtunk, ennek ellenere, en mindennap sirok szinte titokban. Mar probaltam vele ezt megbeszelni de mint aki meg sem hallja.elzarkozik a tema elol.

Azt erzem nincs jovoje igy a kapcsolatunknak. Szeret9em nagyon , vele terveztem az eletem de cserben hagyott. Mas esetleg volt ilyen helyzetben ? Sikerult ezen tul lepniuk ? Megjavitani a kapcsolatot ? Vagy nincs is ertelme ?

2018. okt. 13. 08:29
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Szakits vele..mindig egyedül leszel mellette. És még tahó is.
2018. okt. 13. 08:46
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

Van egy adot pár azaz ti ketten...

Ninden tökéletes és szuper jó!!::))

De ha baj van mint pl hogy terhes lettél, pufff cserben hagy téged amikor csakis ra számíthatsz, az egyetlen támasz az életedben megszűnt. :(

Tudod van erre egy tökéletes mondás.

“ bajban ismerszik meg az ember”

És milyen igyaz ::))

Ezért ilyen nehéz normális párkapcsolatot kialakítani a mai világban, mert valóban nehéz normális embert találni , legyen az már milyen nem..

Az én kapcsolatomban boldogok voltunk, mégsem volt erős nő ahoz hogy ne írjon vissza egy másik fiúnak, ez a kapcsokatunk véget jelentette.

Azóta ok szakítottak és újra komunkikalunk de nem olyan mint régen.

6 hónapig voltunk együtt és ha terhes lett volna , én lettem volna s legboldogabb ember az egesz földön 😀

Bocsi, de jobb ha olyan partnert keresel aki viszonozza amit te nyujtasz neki.

Tudom hogy v kinek időre van szugsege ha olyan helyzet adódik, de ez a terhesség beeset és ilyenkor lépni kell.

Miért nem védekeztel ha tudtad hogy milyen ember?

2018. okt. 13. 08:55
 3/14 A kérdező kommentje:

Mert nem tudtam milyen, pont ahogy írod minden szép és jó volt ...addig a pontig!

Plusz gondoltam ha ő hozza fel a dolgot akkor tényleg vágyik rá és TÉNYLEG AKARJA ! hát tévedtem .

2018. okt. 13. 09:08
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a legjobb döntés ezek után a szakítás. Ezek után csak mindig azt éreznéd, hogy nem számíthatsz rá, attól félnèl, hogy elhagy... Az a férfi, aki érzelmileg zsarol azért, hogy elvetesd a gyereketeket nem hiszem, hogy a tökéletes jövendőbeli lenne számodra.
2018. okt. 13. 09:51
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Alapvetően abortusz ellenes vagyok, de ezt az abortuszt ne bánd. Amíg ilyrn befolyásolható vagy, és nem akarod 1000%-osan, ne vállalj gyermeket! A párod gyereket akart, Te teherbe estél. A párod mégsem akarta a gyereket- elvetetted. De hol van az, amit Te akarsz?
2018. okt. 13. 13:07
 6/14 A kérdező kommentje:
Igen ! Akartam !VELE ! Szerintem mas is elgondolkozott volna rajta, hogy szűljön e így gyereket , hogy még éppen csak megfogant és az apja már nem kiváncsi rá. így világra hozni egy gyereket?! Az nagyon kevés hogy csak én akarom .
2018. okt. 13. 13:54
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Én nem tudnék megbocsátani :/ azt viszont jegyezd meg,hogy gyereket akkor vállalunk,ha amúgy egyedül is vállalnánk! Mert bárhogy alakulhat egy kapcsolat,és a valóságban a gyerek az esetek 99%-ában az anyánál marad.
2018. okt. 13. 13:59
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem, soha nem gondolkoznék egyetlen pillanatig sem azon, hogy elvetessem a gyerekem azért, mert az apja nem kíváncsi rá... onnantól hogy megfogant a pici mindig ő lesz az első az életemben, így prioritást élvez az apukàval szemben... példàul ha egyszer meglátnám, hogy az apja megüti a gyerekünket, vagy akàr verbàlisan bàntaná egy szóval is minden gondolkodás nèlkül faképnél hagynám az apukát gyerekkel együtt... mert mindig a gyerek az első! nem érdekelne az sem, hogy milyen szer hatása alatt volt, vagy milyen érzelmi hatás miatt volt feszült, ha egyszer bàntotta máskor is bànthatja, ìgy akármilyen szerelmes is lennék belè, vagy tartanám tökéletes társnak, akkor is a gyermekem az első és legfontosabb, tehàt nem haboznék egy percig sem, és nem hagynám hogy visszakuncsorogja magàt bármilyen kifogásokkal is èl és bármennyire is szeretem... de ez én vagyok, és én alapvetően abortusz ellenes vagyok(úgy gondolom, hogy onnantól kezdve, hogy egy kis ember megfogan a szívem alatt köteles vagyok akár az életem árán is megvèdeni mindentől ès mindenkitől, és a lehető legjobb körülményeket megteremteni a számára) de mivel kérted, hogy ezt ne forszírozzuk nem is teszem, lezártam az abortusz témát... a magyar jogok értelmében mindenkinek joga van az abortuszhoz, akár egyetértek vele akár nem... nem akarlak bántani kedves kérdező, csak a legutóbbi hozzászólásodra válaszoltam.
2018. okt. 13. 17:38
 9/14 A kérdező kommentje:
ez mar igy alakult , ha tehetnem mashogy dontenek a mai fejemmel . De sajnos ezen valtoztatni mar nem tudok, egy örök életre bánhatom . Abban a helyzetben nehéz volt jo dontest hozni.
2018. okt. 13. 18:43
 10/14 anonim ***** válasza:
Szerintem ez egy mérgező kapcsolat. Én azt mondom neked, hogy lépj ki és kezd új életet. Sajnos erre a férfire nem tudsz támaszkodni az biztos.
2018. okt. 13. 19:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!