Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van még értelme így folytatni?
2 éve vagyunk egyutt a párommal . Tervezetten szeretett volna babát(igen ő) . Amikor teherbe estem viszont kihatralt ,magamra hagyott . Vegul belementem az abortuszba . ( ne kovezzetek legyszi , orok eletemre banni fogom ,nincs nap hogy ne gondolnek ra mekkora hulyeseget csinaltam .)
Egyutt maradtunk, ennek ellenere, en mindennap sirok szinte titokban. Mar probaltam vele ezt megbeszelni de mint aki meg sem hallja.elzarkozik a tema elol.
Azt erzem nincs jovoje igy a kapcsolatunknak. Szeret9em nagyon , vele terveztem az eletem de cserben hagyott. Mas esetleg volt ilyen helyzetben ? Sikerult ezen tul lepniuk ? Megjavitani a kapcsolatot ? Vagy nincs is ertelme ?
Van egy adot pár azaz ti ketten...
Ninden tökéletes és szuper jó!!::))
De ha baj van mint pl hogy terhes lettél, pufff cserben hagy téged amikor csakis ra számíthatsz, az egyetlen támasz az életedben megszűnt. :(
Tudod van erre egy tökéletes mondás.
“ bajban ismerszik meg az ember”
És milyen igyaz ::))
Ezért ilyen nehéz normális párkapcsolatot kialakítani a mai világban, mert valóban nehéz normális embert találni , legyen az már milyen nem..
Az én kapcsolatomban boldogok voltunk, mégsem volt erős nő ahoz hogy ne írjon vissza egy másik fiúnak, ez a kapcsokatunk véget jelentette.
Azóta ok szakítottak és újra komunkikalunk de nem olyan mint régen.
6 hónapig voltunk együtt és ha terhes lett volna , én lettem volna s legboldogabb ember az egesz földön 😀
Bocsi, de jobb ha olyan partnert keresel aki viszonozza amit te nyujtasz neki.
Tudom hogy v kinek időre van szugsege ha olyan helyzet adódik, de ez a terhesség beeset és ilyenkor lépni kell.
Miért nem védekeztel ha tudtad hogy milyen ember?
Mert nem tudtam milyen, pont ahogy írod minden szép és jó volt ...addig a pontig!
Plusz gondoltam ha ő hozza fel a dolgot akkor tényleg vágyik rá és TÉNYLEG AKARJA ! hát tévedtem .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!