Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A véleményetek érdekelne. Van még értelme folytatni?
Gondolom a hétvégi kiruccanásra a szállást foglaltátok, programokat/étkezést, egyebeket egyeztettétek.
Vegyél egy nagy levegőt, mosolyt fel, mellet ki, hasat be :D- azonnal hívd fel egy barátnődet, édesanyádat, tesódat, unokahúgodat, bizalmasabb kolleganődet, BÁRKIT, aki mobil és MENJ EL erre a hétvégére.
Nélküle.
Így járt.
Lehet, hogy ez a sokkterápia kell neki.
Amíg te mindenféle pánikos rohamokkal hívod fel magadra a figyelmet ahelyett, hogy megmutatnád neki, hogy igenis rezeg a léc, ha így beletojik mindenbe, akkor meg is érdemled.
Felnőtt, cselekvőképes, önálló nő vagy.
Tégy a megbeszéltek szerint.
Hűtőre cetli: drágám főztem, kitakarítottam, ahogy megbeszéltük, elmentem a programra, ahogy megállapodtunk, puszi, vasárnap este jövök, addig gondolkodj kérlek, miért alakult ez így.
:D
nem kell mindig mindenben MEGALKUDNI, mert ez az, nem egy normális kompromisszum... te is tudod ezt, ugye?
Egy sokkterápiát még megér a dolog, a maradás vagy leválás innentől a reakciója függvénye lesz, kezében hát a döntés.
Minden jót és kapcsolódj ki a barátnővel/anyukáddal, megérdemled akkor is, ha a partnered érzéketlen, szavahihetetlen ember, nem?
40N
#4-es tanácsa nagyon jó. Én is ezt tenném a helyedben. Tök igaza van. Az a baj, hogy mindig megalkuszol, és nincs semmilyen következménye annak, hogy így háttérbe szorít még sokszor az ígérete ellenére is. Vasárnap tényleg menj el mással programra. Aztán hátha kicsit magához tér. Illetve beszélgess vele el komolyan, hogy ezt így tovább nem csinálod, a következő alkalommal csomagolsz. És legyen is úgy, ne csak a levegőbe beszélj, mert úgy aztán várhatod, hogy komolyan vegyen. Ennyi próbát még megér a dolog, de többet nem. Tényleg iszonyat elhanyagol és semmibe vesz. Amit a szülinapoddal is művel, finoman szólva is kritikán aluli.
Ha nem válna be a "sokkterápia", akkor tényleg lépj le, ennél sokkal normálisabb pasik is léteznek, és ez így nem párkapcsolat, hanem egy nagy rakás ....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!