Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van még értelme így folytatni?
2 éve vagyunk egyutt a párommal . Tervezetten szeretett volna babát(igen ő) . Amikor teherbe estem viszont kihatralt ,magamra hagyott . Vegul belementem az abortuszba . ( ne kovezzetek legyszi , orok eletemre banni fogom ,nincs nap hogy ne gondolnek ra mekkora hulyeseget csinaltam .)
Egyutt maradtunk, ennek ellenere, en mindennap sirok szinte titokban. Mar probaltam vele ezt megbeszelni de mint aki meg sem hallja.elzarkozik a tema elol.
Azt erzem nincs jovoje igy a kapcsolatunknak. Szeret9em nagyon , vele terveztem az eletem de cserben hagyott. Mas esetleg volt ilyen helyzetben ? Sikerult ezen tul lepniuk ? Megjavitani a kapcsolatot ? Vagy nincs is ertelme ?
Mar megbocsass, de en inkabb ot rugram volna ki paros labbal, mintsem megoljem a sajat gyerekemet!!!
Kiver a viz, amikor ilyet hallok. Nekem el kellett vetetnem a babankat, mert megallt a fejlodesben, mindent megadtam volna, hogy minden rendben legyen es normalisan fejlodjon, mas meg eldobja az egeszseges gyereke egy faszi miatt. Hol az igazsag??,? :(((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!