Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 2 éve vagyunk együtt ő külföld...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

2 éve vagyunk együtt ő külföldön dolgozik, beszéltünk arról hogy jöhetne a baba?

Figyelt kérdés
A párom 3 éve külföldön dolgozik. Még mielőtt össze jöttünk akkor ment ki. Most viszont hogy már 2 éve együtt vagyunk szóba jött hogy szeretnénk babát. A baj csak az hogy havonta 1 hétre jön haza, a másik pedig az hogy ő 34 éves én 24. Valaki aki ilyen helyzetben volt vagy van mit tanácsol? Kezdem fel adni azt hogy könyörgök neki hogy jöjjön haza mert így nem jó. És sajnos még 4-5 évig tervezi azt hogy kint marad. Tanacsokra lenne szükségem hogy mi tévő legyek? Én se leszek már fiatalabb de sajnos ő sem.
2019. febr. 17. 18:04
 1/7 anonim ***** válasza:

A korotokkal nincs baj, köztünk 11 év van a férjemmel és tizenéve működünk, boldogan. Viszont az nekem nagyon fura, hogy nincs igényetek együtt lenni. Mert havi 1 hét az semmi. Nem akartok együtt élni? Összeházasodni? Közös életet kialakítani? És gyereket nevelni? Az nem közös gyermek, akit az egyik szülő egyedül nevel és 3-4 hetente benéz még valaki pár napra...

Ha fontosak vagytok egymásnak és megalapozott döntés alapján foganna meg az a baba, ahhoz valamelyikőtöknek költöznie kell.

2019. febr. 17. 18:18
 2/7 A kérdező kommentje:
De én nagyon szeretnék mindent amit te el mondtál. Azt mondja ő is akarja. De valahogy ezt kétlem mert akkor haza jönne. Nem olyan munka helyen van ahol 1 milliót keres. Sőt a felét se keresi meg és nem könnyű munkát végez. Igen tudom ez nem lenne így egy igazi család. Azért lenne szükségem tanácsra. Mert sajnos most nagyon azon vagyok hogy semmi értelme ezt így folytatni :(
2019. febr. 17. 18:23
 3/7 anonim ***** válasza:
Hát ennek így semmi értelme. Vagy akkor költözz ki hozzá vagy jöjjön haza.
2019. febr. 17. 18:24
 4/7 A kérdező kommentje:
Ő ki költözni nem akar végleg. És nem is akarja hogy ki menjek. Nekem van saját házam itthon és tavaly ő is vett.
2019. febr. 17. 18:31
 5/7 anonim ***** válasza:

Ne vállalj így gyereket!

Én is külföldön dolgozom, Magyarországon vannak gyerekeim.

Házasságom tönkrement a távolság miatt.

Mai fejjel csak úgy vállalnék gyereket ha normálisan együtt élek valakivel, és az anyagi biztonság is megvan!

Szülni lehet 30 felett is! De csak normális családba.

2019. febr. 17. 18:38
 6/7 A kérdező kommentje:
Az oké hogy én 30 felett leszek. De ő akkor már 40 felett. Gondoljuk egy kicsit előre mire felnő a gyerek addigra közel 60 éves lesz.
2019. febr. 17. 18:49
 7/7 anonim ***** válasza:
Felesleges így a gyerek. 2 év nem idő. Még az se biztos, hogy a következő 2 évet kibírjátok így együtt. Ami biztos 4-5 év múlva se fog otthon maradni, mert midig lesz valami, amire kell a pénz. Ha megszülöd, egyedül nevelnéd fel, szegény gyerek azt se tudná ki az apja. Mégnagyobb szükséged lenne rá, szaporodna a konfliktus, elhagyna és 30 évesen kezdhetnél jobb esetben csak egy gyerekkel új életet. Szerinted?
2019. febr. 18. 14:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!