Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, zavarna ha a párotok turiból öltözködne?
Egyébként odafigyel az öltözködésre.
Szeret öltözködni.
És nem igénytelenek a ruhái.
Ti milyen ruhákat hordtok?
Hány évesek vagytok?
Én is onnan öltözködök, mivel a boltokban nem mindig találok az ízlésemnek megfelelő ruhát.
A férjem tud róla, nem zavarja, sőt, ő is örült, amikor egy eredetileg 20 ezer Ft-s ruhát kifogtam 600Ft-ért.
Én is turizom, eddig egyik pasimat sem zavarta.
Egyébként pedig #3 elárulom neked, hogy az Európai Központi Bank frankfurti főépületében pont ugyanolyan elegáns és csinos voltam, mint mindenki más. Attól függetlenül, hogy a legtöbb rajtam lévő turiból volt, senki még csak észre sem vette. A meló helyemen (mármint normálisan, nem amikor üzleti úton voltam) is sokszor dicsérik a ruháimat, pedig a nagyját turiból szereztem.
Kérdező, téged ne fogjon vissza mások véleménye.
Persze hogy zavarna! Ki az a csóró, aki elnézi, hogy a csaja mások lehordott cuccait viselje? Amíg havi egymillát termelek ki, addig a DG, CK, LV, almáskütyü alapfelszerelés a nőnek. Én sem adom alább, bizniszkazsuál, X5bömös, stb.
A turit a lúzer cselédeknek találták ki.
20/25 F. (A 25 a dákóra vonatkozik.)
A párom ugyan nem jegyezte meg de tudom,hogy nemigazán díjazta a turit. Mindaddig amíg Neki is vásároltam pár cimkés inget, sőt, zakót is.Onnantól kezdve látta magán is,hogy semmi gond nincs azzal, nem írták rá,hogy turis.
Persze öltönyt nem onnan veszünk, de bevallom, pár alkalmi ruhám onnan van. Senki meg nem mondja, sőt, különb mint a manapság divatos egyenruhák 20 ezerért.
Ócskaságot sosem vennék, de ami vadiúj, egyedi, jó minőségű anyagból van, hát miért is ne?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!