Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Férfiak, zavarna ha a párotok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, zavarna ha a párotok turiból öltözködne?

Figyelt kérdés

Egyébként odafigyel az öltözködésre.

Szeret öltözködni.

És nem igénytelenek a ruhái.

Ti milyen ruhákat hordtok?

Hány évesek vagytok?

2019. ápr. 19. 07:48
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
97%
Nem zavarna, csak nezzen ki jol ruhaban meg anelkul is.
2019. ápr. 19. 08:51
 12/29 anonim ***** válasza:
94%

Én is onnan öltözködök, mivel a boltokban nem mindig találok az ízlésemnek megfelelő ruhát.

A férjem tud róla, nem zavarja, sőt, ő is örült, amikor egy eredetileg 20 ezer Ft-s ruhát kifogtam 600Ft-ért.

2019. ápr. 19. 09:12
 13/29 anonim ***** válasza:
92%
Én még örülnék is neki, hogy nem költ feleslegesen.
2019. ápr. 19. 09:14
 14/29 anonim ***** válasza:
92%
Nem zavarná őket, mivel ha nem mondod, észre se lehet venni. De amúgyse zavarna ez normális embert.
2019. ápr. 19. 09:19
 15/29 anonim ***** válasza:
98%

Én is turizom, eddig egyik pasimat sem zavarta.

Egyébként pedig #3 elárulom neked, hogy az Európai Központi Bank frankfurti főépületében pont ugyanolyan elegáns és csinos voltam, mint mindenki más. Attól függetlenül, hogy a legtöbb rajtam lévő turiból volt, senki még csak észre sem vette. A meló helyemen (mármint normálisan, nem amikor üzleti úton voltam) is sokszor dicsérik a ruháimat, pedig a nagyját turiból szereztem.

Kérdező, téged ne fogjon vissza mások véleménye.

2019. ápr. 19. 09:20
 16/29 anonim ***** válasza:
76%
Nem zavarna, ha ez nem egy ilyan beteges dolgo lenne. bemegy a turiba, szétnéz, megtetszik neki valami, megveszi, az okés. De volt olyan ismerősöm, aki már napokkal előtte nézte a naptárt, hogy úúristeen, most lesz bálabontás, menjek el vele. Egyszer elmentem, nyitásra és mint az örült, túrtak szét mindent, és mondta nekem is, hogy "túúrjaaad, túúrjaaad máááár"! Na akkor hagytam ott.
2019. ápr. 19. 09:22
 17/29 anonim ***** válasza:
17%

Persze hogy zavarna! Ki az a csóró, aki elnézi, hogy a csaja mások lehordott cuccait viselje? Amíg havi egymillát termelek ki, addig a DG, CK, LV, almáskütyü alapfelszerelés a nőnek. Én sem adom alább, bizniszkazsuál, X5bömös, stb.

A turit a lúzer cselédeknek találták ki.

20/25 F. (A 25 a dákóra vonatkozik.)

2019. ápr. 19. 09:23
 18/29 anonim ***** válasza:
9%
Engem nagyon zavarna az ilyesmi. Irtó gáz amikor a sok kiéhezett csaj egymás kezéből kapkodja ki a cuccokat. Még ha új vagy újszerű cucc is, akkor is az egész ahogy ott nyomakodnak tiszta Balkán. Szerencsére a barátnőmnek eszébe sem jutna turizni, mondjuk nem is engedném...
2019. ápr. 19. 09:30
 19/29 anonim ***** válasza:
15%
Hát nem tudom. Nekem valahogy jóleső érzés (magam miatt), hogy amit megveszek új ruhát, azt nem hordták előttem. Szerintem pont a turisok adnak a külsőségekre, meg más véleményére, nekik az számít csak, hogy valami menő márkás cuccban feszítsenek, és mások azt lássák (holott újonnan lehet nem engdehetnék meg maguknak). Ráadsául már annyiféle üzlet van, meg olcsó jó minőségű ruhák pár ezer forintért. Ja, csak nincs rajtuk ilyen meg olyan híres márkajel. De tudom, valakinek az számít. Úgyhogy nálam a "turis" az a proli, aki menőnek akar mutatkozni.
2019. ápr. 19. 09:32
 20/29 anonim ***** válasza:
97%

A párom ugyan nem jegyezte meg de tudom,hogy nemigazán díjazta a turit. Mindaddig amíg Neki is vásároltam pár cimkés inget, sőt, zakót is.Onnantól kezdve látta magán is,hogy semmi gond nincs azzal, nem írták rá,hogy turis.

Persze öltönyt nem onnan veszünk, de bevallom, pár alkalmi ruhám onnan van. Senki meg nem mondja, sőt, különb mint a manapság divatos egyenruhák 20 ezerért.

Ócskaságot sosem vennék, de ami vadiúj, egyedi, jó minőségű anyagból van, hát miért is ne?

2019. ápr. 19. 09:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!