Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, zavarna ha a párotok turiból öltözködne?
Egyébként odafigyel az öltözködésre.
Szeret öltözködni.
És nem igénytelenek a ruhái.
Ti milyen ruhákat hordtok?
Hány évesek vagytok?
Zavarna, mert én jól keresek, jól öltözködök, a munkámhoz eleve business casual kell, stb... fontos a szinkron ilyen téren is.
30/F
Nem. A párom szokott is ilyen turikban vásárolni.
A házi orvosomnak eléggé jól megy. Még is ki nem hagyná a bála bontást. Beszélgettünk róla, mert nincs rászorulva.
Azt mondta, sokszor még a címkék is rajta vannak, vagy is, még max, csak fel lettek próbálva. Ami a leglényegesebb számára, amit ott vesz, az valószínű, nem fog vele szembe jönni az utcán. Vagy is, olyan, csak neki van.
Nem zavarna, az ismerősöm is onnan öltözik, mégis tud csinos lenni.
Változó helyeken szerzem be a ruháimat, de nem vagyok divatmajom. /37F/
Nem zavarja őket, mert észre se veszik. 😉
Pont a héten jártam úgy, hogy láttam egy felsőt a plázában, de leárazva volt 4700. Bementem a turiba, és pontosan ugyanazt megtaláltam 1000 ft-ért.
Márkás cuccokba is bele szoktam futni. A gyerkőcnek találtam eredeti, szinte új puma melegítő együttest, nem volt egy ezres. A szomszéd csaj meg meresztgeti a szemét, hogy abban viszem a játszóra, mikor 20 ezer akciósan a Hervisben. 😂
A turizás külön műfaj, a legtöbben nem azért vásárolnak ott, mert nincs rá pénz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!