Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zavarna, ha a párod napi szinten nagyon sokat enne, ez
közel fél kg húst vagy akár 5-6 tojást, egy szál
kolbászt, vagy 4-5 tányér levest is jelentene?
Igen, mert nem csak azért dolgozunk, hogy mindet kajára költsük. De ha ő ennyit akar enni, akkor vegye meg a saját megkeresettjéből.
2019. márc. 31. 10:23
Egyik nap 6 tojás, másik nap szál kolbász, másnap 1/2kg hús, nem zavar. Napi szinten zavarna ha sokat eszik, de csak ha túlsúlyos és nem sportol, de eleve össze sem jövök ilyennel. Ha pilinszka és sportol, felőlem bármennyit ehet.
2019. márc. 31. 10:25
#1. Vagy-vagy alapon ez nem sok ám. Ha te mernék neked 4-5 tál levest meg kapnál 6 főtt tojást mondjuk negyed kg kenyérrel, szerintem még így szemre át is szaladna az agyadon, hogy ettől egy nap alatt lehet éhen maradsz még.
32/f
2019. márc. 31. 10:33
Tapasztalat: nagyon zavaró tud lenni. Annyit főzök otthon, mintha egy többgyerekes anyuka lennék, és jó esetben másnapra még jut vacsorára... talán. Vagy elintézzük a nagybevásárlást, hogy kitart a hónapra, és napok alatt már nincs a kolbászból, felvágottból.
Rengeteg pénzt elköltünk kajára, amiből rengeteg mást lehetne venni. Engem ez zavar - talán azért is, mert engem arra neveltek mindig is, hogy be kell osztani, ami van.
Nem önmagában a kaját sajnálom vagy hogy jó ètvággyal eszik, "csak" a rengeteg ráfordított pénzt, időt...
2019. márc. 31. 10:37
Gondolom csak elméleti a kérdés, vagy aktuális? Van olyan, aki bélpoklos és még ettől is többet képes enni. Például aki pajzsmirigy beteg, eszik bármennyit akkor sem hízik. Magamból kiindulva max 2 tojást bírok megenni, többet nem, mert jóllakottnak érzem magam miután megettem. Napi fél kiló hús is rengeteg egy főre, ha úgy vesszük hogy 1-2 szelet rántott hús ebédre vagy vacsorára. Minden nap nem eszek húst, változatos étrendem van és csak annyit csipegetek amennyi jól esik. A felsorolt mennyiség nekem rengeteg lenne egyenként is. A zöldséges húsnélküli levesek nem hizlalnak, de így is sok a 4-5 tányér belőle. Normál alkatú és súlyú vagyok.
2019. márc. 31. 10:43
Kaján szerintem ne spóroljatok. Nyilván nem a kaviárra meg a pezsgőre értem, de nagyon számottevő összeget nem lehet rajta spórolni.
32/f
2019. márc. 31. 10:45
Nem jönnék össze olyan nővel, aki a kaján egy petákot is spórolni akarna. Nem vagyok elhízva és nem is leszek. Viszont enni imádok. Finomat és jót.
Sok mindenen lehet spórolni, de az ételen/italon nem szabad, ha nem muszáj.
2019. márc. 31. 10:54
Oké, akkor dögöljetek éhen, de minimum a bahamákon, lejjebb ne adjátok. :D
32/f
2019. márc. 31. 10:59
Nem szeretem, aki hobbiból tömi a fejét. Mindegy, hogy néz ki az ember.
Nem a pénzzel van a baj, mert én meg imádom a szusit, de az ilyen, aki folyton eszik, az nekem visszataszító.
2019. márc. 31. 11:00
Engem zavarna ha zabálna, sajnálom. Nem anyagilag, mert így is sokat költünk a kajára, de most azért tudok a minőségre koncentrálni mennyiség helyett. Fél kg hús nálunk általában két napi ebédet jelent (vagyis összesen 4 adagot), és néha még így is soknak érzem. Ha ezt egyszerre enné, akkor lehet, hogy nem tudnék mindig lépést tartani vele sem bevásárlásnál, sem a főzéssel, pedig imádok főzni. Meg azért elég visszataszító is, ahogy így elképzelem ezeket a mennyiségeket ahogy tömi magába, mint valami hízós disznó. Ha sportol mellette, és mondjuk most "tömegel", akkor átmenetileg el tudnám fogadni, bár bevallom akkor sem tetszene, de azért általánosságban véve jobban szeretem ha mértékletesen fogyaszt minőségi ételt, talán még arra is gondolva, hogy másnak is hagyjon.
2019. márc. 31. 11:16
Kapcsolódó kérdések: