Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Zavarna, ha a párod napi szinten nagyon sokat enne, ez közel fél kg húst vagy akár 5-6 tojást, egy szál kolbászt, vagy 4-5 tányér levest is jelentene?

Figyelt kérdés
Nyilván nem egyszerre mindet amit írtam, hanem épp ami van itthon.
2019. márc. 31. 10:18
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Ez nagyon igazságtalan dolog az élettől... Egyrészt az alacsonyabbak is sokkal jobban járnak, másrészt a kevésbé sportosak, és akiknek lassú az anyagcseréje, és hízékony, mert kevesebbet esznek (ha tartják az ideális súlyukat). Én vékony vagyok és sokat eszem szerintem, és igen, az edzések miatt.(N) aki sokkal kevesebbet eszik, évente pár százezer ft-tal több marad neki. Emiatt jobb az alacsony és hízékony embereknek, de most komolyan. Én ennél többet már nem tudok enni, akkor eszem mikor éhes vagyok, nem hízok, nem fogyok, pont jó, de így többe kerül. Párom is sokat eszik. Innen nézve pl nagyon drága a fizikai munka is, mert ők is többet esznek.
2019. ápr. 19. 10:06
 22/23 anonim ***** válasza:
mi nem eszünk sokat, de simán betoltunk egy kg oldalast ketten ebédre, amihez volt saláta is. egy lábos babgulyás, vagy paradicsomos káposzta is max 2 nap. én nem gondolom, hogy ez sok, szerintem az árak szálltak el. mi nem eszünk tésztát, meg kenyeret, csak zöldséget meg húst.
2020. júl. 7. 22:07
 23/23 anonim ***** válasza:
Engem nem, amennyiben ezt lemozogja valamennyire, és nem hízik hízómalac méretűre. Azért mondtam ezt, mert van ismerősöm, aki ennél is többet eszik (ha rántottát eszik reggel, azt 8 tojásból pl... :D csak 4 tojásnyira Gastontól), de kőkemény fizikai munkát végez és amellett kondizik, sportol is rendesen, ő "megteheti". Illetve ami nekem még fontos - én külön kassza párti vagyok úgy, hogy azért az élelmiszer-, takarítószer- meg rezsit azért nagyjából közösen fizetjük, és nem centire osztogatva, hogy ki mikor mit... na azért ilyen esetben jelezném, hogy az fizessen arányosan többet az élelmiszervásárlásba, aki többet eszik, ha a különbség látványos.
szept. 16. 19:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!