Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zavarna, ha a párod napi szinten nagyon sokat enne, ez közel fél kg húst vagy akár 5-6 tojást, egy szál kolbászt, vagy 4-5 tányér levest is jelentene?
A leves, legtöbb helyen csak víz. Szál kolbász? Nálam az egy méter ketté hajtva. Török belőle 3-4 alkalommal egy nap, már el is fogyott.
Üzleti, félkiló hús, ha elvan készítve, gyakorlatilag pár falat, mivel az is tele vízzel.
5-6 tojás? Nem is tudom, ha nem vagyok éhen, akkor is 10 darabot sütök meg magamnak.
5-6 főtt tojáshoz meg kell még kolbász, szalonna, paprika, paradicsom, stb, egy evésre.
Zavarna.
Egyrészt egészségtelennek tartanám, egyen zöldségfélét is meg mindet vegyesen, meg drága is húson élni ilyen léptékben.
#13. Akkor ezen lehet, hogy lehidalnál, ha meglátnád.
-1cs ruccola v saláta mix
-250g koktélpari
-fél kígyóuborka
-2 lilahagyma
-kis üveg olajbogyó
-egy lencsekonzerv
-egy tonhalkonzerv
-egy csomag minimozarella
Ez össze van kombózva egy 2 lityós éthordóba. Ez nekem egy evésre lemegy és egész pontosan 100kcal-al kevesebb, mint a napi üresjárat kalória igényem. Viszont ilyenkor mást már nem szoktam kívánni, ha ezt megeszem.
32/f
Igazad van, nem tetszene :)
Azért azt is vegyük már figyelembe, hogy egy átlagos nő kevesebbet eszik, mint egy férfi.
Vannak kisétkű emberek, akik nem zabálják tele magukat mindig.
Sok húsfogyasztás pedig egészségtelen. Következménye lehet a köszvény, magas koleszterin, szív- és érrendszeri betegségek..stb. [link]
Zöldség és gyümölcs is szerepeljen az étrendben.
Na, vázoljunk.
Az elmúlt héten csináltam lencsefőzeléket, szárazon fél kilóból (azért emelem ki, hogy szárazon, mert elkészítve nyilván jóval több lesz). Volt hozzá majdnem 70 deka füstölt hús. Ebből ettünk egyszer vacsorára, csomagoltam másnapra (magamnak nem, csak páromnak!), ésssss nekem másnap vacsorára màr nem jutott belőle.
Csináltam rizseshúst, egy kiló húsból és szárazon fél kiló rizsből. Én nem ettem belőle egyáltalán, így ez szűkősen bár, de kitartott másfél napra...
Tejszínes mártásos csirkemellet kb 80 dekából csináltam, na abból jutott nekem is másnap ebédre. Egy kevés. De csak mert azt mondta, nem eszik többet, hogy maradjon elvinni. :)
Az hagyján, hogy nem értem, hogy lehet ennyit enni, de hogy lehet így tervezni bármit is?! Nálunk a heti menü elfogy három nap alatt.
Ne mondja nekem senki, hogy ez normális...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!