Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok nektek hogy esne esetleg zavarna?

Figyelt kérdés

Ha a párotok nem mondaná el mi nyomasztja őt, nem beszél arról hogy mi a gondja.

Mivel ő olyan családba nőtt fel ahol nem voltak nagy családi -beszélgetések. Ha volt is akkor meghallgatták de sosem érezték át vagy gondoltak bele a másik helyzetébe..

Így megszokta h ha bántja belül vlmi magában tartja és már csak akkor szól ha máshogy nem tudja meg oldani.. ő 31f

2019. ápr. 18. 11:22
 1/5 anonim ***** válasza:
53%

Nálam se volt családi beszélgetés.Mai napig ha elmondom a szüleimnek a próblémám ugy kell kiszedni belőlük a véleményüket.Illetve csak annyit mondanak "Te tudod".

Viszont én egy kapcsolatba bármilyen gondom van elmondom a páromnak.Sőt... !

Engem zavarna.Nem szakitanék,de azért rosszul esne.Párom is ilyen volt az elején.

2019. ápr. 18. 11:25
 2/5 anonim ***** válasza:
57%

Nem lennék kapcsolatban ilyen érzelmi szorulásos emberrel.

Én is olyan családban nőttem fel, ahol konkrétan lecseszés járt (rosszabb napokon pofon) a problémák, érzések kibeszéléséért. Ettől még nem vagyok visszamaradott és felfogom, hogy a párom nem a szüleim, és vele beszélhetek bármiről. A kapcsolat alapja számomra a bizalom és az őszinteség, aminek része a problémák megbeszélése.

Első pasimmal is ezért szakítottam még régen, egyszerűen elviselhetetlen volt, látványosan szenvedett, de inkább meghalt volna, mint hogy beszéljen róla... akkor minek legyünk együtt, hogy fagyizzunk? Párkapcsolatban alap a közös problémamegoldás szerintem.

2019. ápr. 18. 11:42
 3/5 anonim ***** válasza:
68%
Én az ilyet kibaxtam. Évekig nyelni feleslegesen, nem visz sehova. Dugja a fejét homokba más mellett.
2019. ápr. 18. 14:39
 4/5 anonim ***** válasza:
53%
Mond el neki hogy téged ez zavar. Az exem már csak akkor akarta megbeszélni a problémákat ha látta rajtam hogy elegem van. Szakítani akarok. Ez lett a vége. Szóval nem csak akkor kell tenni lépéseket ha nagy a baj.
2019. ápr. 18. 16:38
 5/5 anonim ***** válasza:
53%

Igen, persze hogy zavarna. A párkapcsolat lényege az, hogy mindenben ott vagytok egymásnak, jóban és rosszban is. Ha az egyik fél zárkózottabb is, legalább a párja előtt meg kellene tanulnia megnyílni. Ehhez persze sok-sok türelem, beszélgetés, törődés és támogatás kell a másik fél részéről.

Mondd el neki sokszor, főleg ha látod hogy valami baja van, hogy rád mindenben számíthat, neked mindent elmondhat, mert bármit meg tudtok beszélni. Ha türelmesen meghallgatod, nem nyaggatva próbálod kihúzni belőle hogy mi a baj, előbb utóbb el fogja mondani. Sokszor csak annyi kell, hogy átöleled, megfogod a kezét, ezzel megmutatod neki, hogy mellette vagy és támogatod. Ez a legfontosabb :)

2019. ápr. 18. 21:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!