Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, vegyek egy teljesen újat, esetleg hazudjak, vagy hagyjam inkább a fenébe? Pasik titeket ez mennyire zavarna?
Alapvetően szeretem a szexi fehérnemű szetteket, és az előző párommal szereztünk is be egy-kettőt. Itt nem a sima melltartó szexi bugyira gondolok, ahnem inkább ilyesmire:
Az előző páromnak nagyon bejött az ilyesmi és azt gondoltam a mostani barátomnak is fölvenném az egyiket meglepetés gyanánt, viszont múltkor is adódott egy olyan alkalom, hogy felvettem egy szexibb tangát ami régebbről van meg és hát azért látszik rajta, hogy az nem hétköznapi viseletre való. Tetszett is neki a dolog, viszont rákérdezett, hogy ez új-e én meg picit furcsának éreztem azt válaszolni, hogy ezt még az előző párommal vettem, így hát nagy zavaromban rávágtam, hogy igen nemrég vettem. Félek, ha előkerülne az egyik ilyen fehérnemű szettem, akkor szintén ilyen helyzetbe bonyolódnánk és az nekem kicsit kínos lenne. Arra gondoltam, hogy esetleg vennék egy újat, csak hát azért ezek nem feltétlenül olcsók, ráadásul kicsit bosszant is a gondolat, hogy amik eddig vannak az mehetnek a kukába. Pasik titeket zavarna, ha kiderülne, hogy a fehérnemű szett már régebb óta megvan? Nem tudom mit tehetnék, tanácstalan vagyok, de nagyon meg szeretném vele lepni a párom :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!