Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Srácok! Ugye még nem rontottam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok! Ugye még nem rontottam el teljesen? (Részletesen lent)

Figyelt kérdés

Barátommal külön töltjük a hétvégét. Én a szüleimmel hosszú hétvégézek vidéken ő a rég látott egyetemi barátaival a városban van.

Direkt nem hivtam ma fel vártam hogy ő keressen.Hívott is hogy mi ujság. Én meg panasz áradatba kezdtem mert annyira nem érzem jol magam. Utána hogy letettük egyből irtam neki hogy bocsi h panaszkodom meg nem akarom az ő kedvét is lehuzni es igyekszek vidamabban hozzaallni hétvégéhez stb. Azt kb erre rá 2 oraval megint irtam h mar minden ok stb. Még egyikre sem reagalt. Lehet besokalt tőlem? Vagy csak mas dolga van?

Most ugy döntöttem várok mig keres.

ugye nem csinaltam nagy hülyeséget?

10 hos kapcsolat eddig minden oké.

Köszi. L

2016. júl. 16. 19:32
 1/8 anonim ***** válasza:
Nem csinàltàl hulyeséget, nyugi. Hacsak nem mindennapos a dolog, ennyitol nincs miért besokalljon.
2016. júl. 16. 19:39
 2/8 anonim ***** válasza:
Ezért max. óvodások szakítanak...
2016. júl. 16. 19:41
 3/8 anonim ***** válasza:

Ha a haverjaival van akkor ne csodálkozz, hogy nem ír rögtön. Az első sms még ok, hogy ne haragudjon stb de a második tök felesleges volt. Baromságokkal fárasztod, ettől a pasik a falra másznak még ha amúgy minden oké.

Első kapcsolat? Úgy jön le...

2016. júl. 16. 19:46
 4/8 A kérdező kommentje:

Nem jellemző a percenkénti keresés. Tegnap is kivártam h hivjon mert nem akartam a sracok elott zavarni.

Hát remélem.

de ugye jo h varok mig ő hiv?

Miert nem jelzett akkor vissza? Lattam h volt fent.

2016. júl. 16. 19:48
 5/8 anonim ***** válasza:
Ha nem mindennapos akkor megértő és támogató kellene ,hogy legyen. Segít, tanácsod ad ha gond van. Ha viszont mindennapos a panaszkodás (ha jól értem nem) akkor lehet ,hogy elrontottad.
2016. júl. 16. 19:51
 6/8 A kérdező kommentje:
Nem mindennapos.
2016. júl. 16. 19:55
 7/8 anonim ***** válasza:
Teljesen alap dolog hogy meghallgatom a párom problámáit, megpróbálok tanácsot adni, segíteni. Ne aggódj emiatt :)
2016. júl. 16. 21:07
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszi. Nemrég felhìvott. Szerintem minden rendben.
2016. júl. 16. 21:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!