Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, leírnátok részletesen hogyan néz ki külsőleg egy olyan fiú, akivel el tudnátok képzelni kapcsolatot?
Nem tetszik a kigyúrt test, de ne legyen elhízva sem. Inkább a vékonyabb fiúk tetszenek. A szem mindegy, bár a kék kevésbé tetszik. Legyen mondjuk zöld. :D A haj nekem eléggé fontos, imádom a göndör hajú fiúkat, főleg ha sötétebb, de a szín igazából mindegy. A szőkét kevésbé szeretem. Ja, és fontos a hang. Legyen szexi hangja. :D
És legyen vicces, ez nagyon fontos.
Igen! ;)
Csak ne jöjjenek a beszólások, hogy mekkorák az elvárásaim stb.
Sikerült ilyen fiúkkal összejönnöm eddig.
-magas. 180-192cm
-alkat legyen kicsit sovány,vagy kicsit izmos,vagy közepesen izmos izmos.
-hajszín lehetőleg szőke, világos barna.
-szabályos fogsor, közepes méretű egyenes orr, közepesen vastag szemöldök, szemszín teljesen mindegy talán sorrendben kék, barna, zöld... de ez lényegtelen.
-21-25 évesnek nézzen ki. :D
-szemüveg nem zavar, de inkább ne legyen.
L20
#4. vagyok
javítom: -izmos :D
a hajhossz legyen közepesen rövid, vagy kicsit rövid.
Lehet egyenes, hullámos, göndör ez mindegy. :D
Mi van akkor, ha 190cm magas vagyok, vékony, de azért kicsit izmosabb a testalkatom (olyan 85kg), egyenes világosbarna hajam van, barna szemem, szabályos fogsorom, közepes méretű egyenes orrom, közepesen vastag szemöldököm, nincs szemüvegem, DE annak ellenére, hogy már 20 elmúltam, fiatalabbnak nézek ki?
#7!
Mivel én 20 vagyok és 20-nak nézek ki, eléggé zavarna, ha a pasi fiatalabbnak nézne ki nálam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!