Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, leírnátok részletesen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, leírnátok részletesen hogyan néz ki külsőleg egy olyan fiú, akivel el tudnátok képzelni kapcsolatot?

Figyelt kérdés
2015. júl. 19. 16:46
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
57%

4#

Úgy látom mégsem voltak olyan tökéletesek, ha több is volt és sorra tönkre ment velük a kapcsolatod.

Egyéjszakásra meg bárki össze tud hozni bármilyen csak a férfiaknak legtöbb esetben perkálni kel érte.

Ám kérdező, miért kérdezel lányoktól részletes leírást? Az már rég rossz, ha nekik akarsz megfelelni külső terén, ennél rosszabbat kb. nem is tehetnél.

Nézz ki úgy ahogy jól érzed magad benne, a lányok igényit pedig magasról... :)

2015. júl. 19. 17:09
 12/21 anonim ***** válasza:
0%

#14!

Annyira tudtam, hogy bele fognak kötni...

Komolyan, ki az akinek a legelső, még tini korában kezdődő párkapcsolatából házasság lesz??

Ez így teljesen normális.

2015. júl. 19. 17:16
 13/21 anonim ***** válasza:
2015. júl. 19. 17:17
 14/21 A kérdező kommentje:
Szerintem ezek között nem voltak olyan nagyon nagy elvárások, én csak a kigyúrtságot tartom annak (mert erősen genetika-és pénzfüggő), valamint a jóképűséget (arra meg születni kell).
2015. júl. 19. 17:35
 15/21 anonim ***** válasza:
0%
2015. júl. 19. 17:49
 16/21 anonim ***** válasza:
Mindenkit le fogsz pontozni, kedves kérdező, vagy akárki is vagy? Attól még, hogy csúnya vagy, és nem kellesz senkinek, ez van. :DDD Ízlések és pofonok. De hát ez már csak így megy, ha valakivel nem egyezik a véleményed, akkor az rossz szerinted. Taps, taps!
2015. júl. 19. 17:59
 17/21 anonim ***** válasza:

[link]

LOVE

2015. júl. 19. 18:05
 18/21 A kérdező kommentje:

Én senkit nem pontoztam, se le, se fel.

Egyébként meg csúnya vagy te, személyeskedő kis gennygóc.

2015. júl. 19. 18:07
 19/21 anonim ***** válasza:

-minimum 175 magas,

-nem nagy darab, de nem is nagyon sportos, de ne legyen vézna. szóval ilyen átlag testalkatú kicsit izmos

-sötét haj, sötét szem a favoritom de az sem baj ha nem :)

- szépek legyenek a fogai

- ne legyen nagyon pattanásos

-ápolt legyen és igényes

azthiszem ennyi

2015. júl. 19. 21:08
 20/21 anonim ***** válasza:
Nem mondom hogy a külső nem számít de a belső többet. (: Amúgy nekem személy szerint nincs ideálom. Mindegy milyen színű egy pasi szeme vagy haja. Persze azt szeretem ha magasabb nálam (bár ez az én 165 centimmel nem nehéz xD) és ha kicsit izmos az is tetszik. De én mindezek elé helyezem hogy okos legyen, persze a többi tulajdonság se árt :D
2015. júl. 19. 23:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!