Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, leírnátok részletesen hogyan néz ki külsőleg egy olyan fiú, akivel el tudnátok képzelni kapcsolatot?
Abból indulok ki, hogy spontán helyzetben, pl utcán, milyen típuson akad meg a szemem, szóval ez nem szentírás. Ami igaz, hogy fizikailag ehhez a típushoz vonzódom leginkább. (egyébként mellékesen, őszintén kíváncsi lennék túl nagyok-e az elvárásaim, mert néha félek hogy igen, de az eddigi két barátom is kb "megfelelt" ezeknek.)
Magasság: nem várok el 190 meg afölöttit, de nyilván nem is hátrány. Én 170 vagyok, ha pár centivel magasabb nálam, már teljesen oké. Egymagasak is lehetünk ha ez őt nem zavarja, ha minden más passzol hülye lennék ezen problémázni.
A látványosabb felesleg taszít. Legjobban a vékony, szálkás fiúk tetszenek. Ha izmosabb az nem baj de nem elvárás, én sem szoktam egész évben rendszeresen sportolni mert elég szezonális amit űzök. (vékony vagyok és mérsékelten izmos, súlyfeleslegem nincs)
Ha az arca tetszik akkor mindegy a haj, de tény hogy egy kócosabb, félhosszú frizurára nagyon hamar felkapom a fejem :) Szerintem a legtöbb fiúnak nagyon jól áll, egyszerűen szépíti az arcot, sajnálom hogy sokan rövidet hordanak.
A szakáll, borosta, bajusz részletkérdés, sokaknak jól áll, önmagában nem zavarna. Szemszín, szemüveg, szintén nem mérvadó. Ápoltság és higiénia fontos, szőrtelenséget nem várok el sehol, viszont a gyulladt íny és igénytelen fogsor kizáró ok. Korban igazából ha fiatalnak néz ki, akkor akár 30 is lehet, bár igaz hogy huszonévesek közt és főleg diákok közt nézelődöm, mert még én is tanulok. Félek hogy nagy lenne a szakadék köztünk. (18 körülinek szoktak tippelni, 22 vagyok.)
Jó hosszú lett, bocsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!