Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiúk mennyire részletesen mesélik el a szerelmi és szexuális életüket a barátaiknak?
Hát mi a legjobb barátnőmmel a randik minden apró kis részletét kitárgyaljuk :D A többi barátnőmmel annyira nem részletesen de a lényeget igen, hol voltunk, mit csináltunk, milyen aranyos dolgokat mondott, stb. :)
Beszélünk az érzéseinkről, hogy mennyire szerelmesek vagyunk, vagy hogy még nem alakult ki, vagy hogy ő az akit kerestünk :)
A szexet is elég részletesen, pózok, fájdalom ha van, előjátéknál mit csináltunk (az elsőnél csak), végkifejlet, én a méretre is rá szoktam kérdezni :D
Azért mindig nem jelentjük be egymásnak hogy taliztunk meg szexeltünk, csak ha nagyon jó vagy emlékezetes volt :)
Én semennyire szinte.
Bár lehet azért mert nincsenek barátaim, haverokra meg ismerősökre meg nem tartozik.
Nem éretlenség, csak egy társas lény ilyen, nem tudja magában tartani, és semmi rosszat nem mondunk a szerelmünkről.:)
Meg persze nagy a bizalom azokkal az emberekkel akiket a barátaimnak tartok.
Negatív dolgokat ritkán beszélünk ki, azt megtartjuk magunknak. Egy férfi ne siránkozzon másnak, azt hagyja meg a Női nemnek!!!
Mondjuk a haverok tudják, hogy az asszony nagyon perverz tud lenni, de a részleteket csak ritkán mesélem el!!!
37F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!