Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszhet az, aki teljesen ellentmond az eseteidnek?
Általános kérdés...
Csak kíváncsi vagyok mert van egy munkatársam akivel nagyon megvan az a bizonyos dolog, folyamatosan testi kapcsolatban van velem stb, nekem sem ő az esetem,mégis azt érzem hogy bizsereg köztünk a levegő....
De ő kijelentette egy beszélgesétünk alkalmával hogy neki a latinos csajok ( sötét bőr haj szem) nem jönnek be,én pedig az vagyok a javábol... - és nem vagyok cigány a vicceskedők kedvéért:)))
Koszi a valaszokat... 19
Ebből szex lesz... :P
20L
Ha az ő részéről is van bizsergés, akkor nagyon tudom sajnálni, mert saját magának épített gátat. Jön egy hús-vér, élettel teli vonzalom és megijed tőle, mert nem hasonlít arra, amit előre elképzelt... Elég éretlen hozzáállás.
De az is lehet, hogy csak te vonzódsz hozzá. Biztos, hogy kölcsönös a bizsergés?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!