Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Orvos azt mondta, hogy gombás...

Orvos azt mondta, hogy gombás fertőzés idején is lehet szexelni, ha a hímvesszőt bekenjük a krémmel, de a betegtájékoztató ezzel ellentmond?

Figyelt kérdés
Azt írja, hogy ne kerüljön nyálkahártyára, hüvelyre, stb. Most ilyenkor mit tegyek, ha egy orvos azon nevetgél, hogy mi nem tudtuk, hogy síkosítónak is lehet használni, miközben rá van írva, hogy nem szabad hüvelybe kerülnie.
2016. máj. 5. 10:05
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Én váltanék orvost.. Alapból kellemetlen a szex ha fertőzésed van, szóval nem tudom melyik doki szerint okés ez.
2016. máj. 5. 10:17
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Hülye ez a doki...menj másikhoz.
2016. máj. 5. 10:20
 3/9 anonim ***** válasza:

Ilyenkor szex tilalom van es várjatok ki amíg rendbe jössz különben meg tovább húzódik es nem csak kis ideig kész Sex tilalom

:)

Mi par eve hibáztunk nem birtuk ki es a párom a nemi szervevel feljebb lökte a gomba Elleni dolgot es három órán keresztül szenvedtem úgy Mardosott iszonyú érzés volt

Nem juthat feljebb mint kene es feljebb mar rosszat is tesz :(

2016. máj. 5. 10:20
 4/9 anonim ***** válasza:

Amúgy az orvos sztem szarkasztikus akart lenni

Ilyen hülye orvos tuti h nem létezik

2016. máj. 5. 10:21
 5/9 A kérdező kommentje:
Megkérdeztem, hogy pontosan melyik krémre gondolt, és a Lomexint mondta. Ott már nincs ilyen figyelmeztetés, hogy ne kerüljön nyálkahártyára, stb., de azt írja, hogy a bőr gombás fertőzésére.
2016. máj. 5. 10:23
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Ne szexelj , ha fertőzésed van, még akkor sem, ha az orvos azt mondja. Én még nem is hallottam ilyenről. Ezt az 1-2 hetet bírjátok ki.
2016. máj. 5. 11:35
 7/9 anonim ***** válasza:

Birjatok mar kI azt a par napot...

:)

Tudom h nehez de kikell Birjatok

Es amugysem csak a krem vagy kupok miatt nem ajanlott hanem a fertozes miatt sem....

2016. máj. 5. 13:57
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Többé nem mennék ahhoz a dokihoz, ha komolyan mondta.

Mivel a szex makrósérüléseket okoz, jobban bedolgozzátok a szexel a fertőzést a nyálkahártyába. Nem játék. Mindig tilalom van ilyesmik esetében, a kezelés alatt és után 1-2 napig biztosan, plusz a párodat is kezelni kell.

2016. máj. 5. 14:57
 9/9 anonim ***** válasza:
Mikor nekem fertözésem volt,a falat kapartam a viszketéstöl,a szex meg sem fordult a fejemben! Undorító!
2016. máj. 11. 18:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!