Gombás fertőzés? Vagy valami komolyabb?
Figyelt kérdés
Elösször is tudom hogy a nőgyógyász az aki pontos választ tud adni,de csak jövő hétre kaptam ídőpontot.Röviden új fajta tampont használtam 6napja és azóta szúr a méhem,viszket ég a hüvelyem,sárga folyásom van,a menstruáciom is tovább tartott mint eddig.Már a kezdetkor fájt,pedig eddig semmi gondom nem volt a tamponnal 22éves vagyok.Azt gondoltam elmúlik,de semmi változás.Aki tud kérem írjon valamit erről.2016. ápr. 29. 22:31
1/1 anonim válasza:
ne várj az időpontra, hanem menj oda, és mondd a recepción, hogy akut problémával érkeztél. be kell engedniük. Ha a recepción elkezdik kérdezgetni, hogy mi a panaszod (nálunk vannak ilyen bunkó parasztok) oltsd le őket a p*csába, az orvos dolga kérdezgetni, elég annyit tudniuk hogy akut panaszod van, ami nem várhat :)
Amúgy gombás fertőzés, bakteriális fertőzés, gyulladás stb. (nekem gombás fertőzésnél volt ugyanez)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!