Cytologiai leletem HPV CIN1, P3, egyéb: gyulladás, laphám metaplasia. Holnap megyek vissza. Mire szamithatok?
Kaptam 2x50db Isoprinozin tablettat, Klion D 10 db kúpot.
Ez volt februarban, holnap kell visszamennem. Ujra kenetet vesznek es megint 6 het az eredmenyig? Valakinek allapitottak meg hasonlot?(Hozzateszem ebben a varosban mindenkinek azt mondjak, hogy hpv-s)
Hasonló eredményem volt nekem is.
az én rákszűrésem eredményei:(
1. P3 ASC-US 2016.01. Klion+Isoprinozin (3hónap)
2. P3 LSIL CIN1 2016.04 Isoprinozin (3hónap)
3. P3 LSIL CIN1 2016.07
HPV: 33,16,18 :(
Fél évig szedtem az immunerősítőt( 3*2 14 napig, majd két hét szünet)
Amíg nem rosszabbodik az eredmény, addig csak az immunerősítőket írják fel.
"(Hozzateszem ebben a varosban mindenkinek azt mondjak, hogy hpv-s)" Az emberek 80%-a HPV vírussal fertőzött. VISZONT mivel nem TB támogatott a HPV szűrés, ezért TB alapon nem ellenőrzik automatikusan, csak ha elváltozást okoz, kettő darab P3-as lelet után.
Szerintem elszomorito, hogy van még olyan orvos, aki még mindig izoprinozint ir fel egy CIN1-es HPV pozitív méhnyakrákszűrésre.
A klion D kuprol nem is beszélve.
Study-k bozonyítják, hogy az izoprinozinnek semmilyen jótékony hatása sincs a rossz cytologára. és emellett drága.
Ne legyetek birkak, nezzetek utana neten.
Ha rossza méhnyakrákszíűrés eredménye, azaz HPV pozitív- magas kockázatú, és CIN1, CIN2, CIN3, vagy P3 egy kolposzkópos vizsgálatra kell elmenni, olyanhoz aki ért hozzá, és a gyanús területekről boiopsziát kell venni.
Ezért annyi még a méhnyakrákos, mert ilyen hülyeségekkel kezelik a betegeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!