Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A swingerklub tényleg ellentmo...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A swingerklub tényleg ellentmond a természet törvényeinek?

Figyelt kérdés

Egy 40es nővel jártam össze kefélni egy darabig és felhozódott, hogy milyen nagy kinlódások árán találok magamnak nőt mindig.

26 vagyok.

Azt mondja a nő, hogy hát swinger klubban meglepődnék, hogy mennyi nő csapna le rám.

AHAAAAAAAAAAAA.

szerintem swingerben is csak a nők és a szép pasik járnak jól. Meg hát az öregek (egymással)...

De én biztosan nem. Hát ott is a valamirevaló nők a rendes férias testü pasikkal fognak elmenni, nem velem, akinek oylan a felsőteste mint egy 10 éves...KISLÁNYNAK...ja meg hát jóképü sem vagyok.

Miért beszélnek állandóan hülyeségeket a nők?

Ez a nő is elmesélte, hogy egyik swingeres estéjén egy drogos pasival ment el, de ez ki sem derült csak akkor, amikor a pasinak fel sem állt.

AHAAAA, ja hogy ilyenkor nem müködik a fene nagy hires női megérzés? Engem meg kézfogásnál leirnak a nők, hogy nem fogok kelleni? A drogos pasival meg elmegyünk dugni, mert jóképü? Ott nincs kizáró ok? Nem baj, hogy fel se áll neki?

2015. dec. 7. 12:29
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:

tehát a kérdés az lenne igazából, hogy a swingerben is rendesen müködnek a dolgok, és a magamfajta puhatestüek ugyanugy nem kellenek a nőknek, mint bárhol máshol a világban?

hanem csak és kizárólag a joképüek és a nők dugnak ilyen helyeken. EMg

2015. dec. 7. 12:32
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

"Hát ott is a valamirevaló nők a rendes férias testü pasikkal fognak elmenni, nem velem, akinek oylan a felsőteste mint egy 10 éves..."

Arra nem gondoltál még, hogy úszni járjál, és/vagy bármi olyan edésre, amitől neked is egyre férfiasabb lehetne a felsőtested, amellett, hogy nyilván az egészségednek is jót tesz?

2015. dec. 7. 12:44
 3/12 anonim ***** válasza:
96%

Neked a mentalis problemaid miatt lehetnek gondjaid a parkapcsolatok teren.

21/L

2015. dec. 7. 12:45
 4/12 A kérdező kommentje:

jaj peeeersze...csaa tudod, előbb születik az ember csúnyának mint 'mentális problémásnak'

szép embereket a mentális problémák sem vágják el a nemi élettől

2015. dec. 7. 12:48
 5/12 anonim ***** válasza:

Szerintem meg a monogámia ellentétes a természettel.

Amúgy nem mennék swinger klubba, mert szóló pasiként a belépő horribilis összeg, és annyiért még az sem biztos, hogy dughatok, hiszen lehet, hogy nem leszek ott szimpatikus senkinek vagy fordítva. Egy prostit felkeresni olcsóbb és biztosabb.

2015. dec. 7. 16:52
 6/12 anonim ***** válasza:
Nincs olyan csúnyaság amit sporttal nem tudnál ellensúlyozni. Még testépíteni sem kell, csak ússz, csinálj pár fekvőtámaszt, felülést naponta és kész.
2015. dec. 7. 20:19
 7/12 A kérdező kommentje:
fél éve járok edzeni heti 3x, na hol a muff?
2015. dec. 7. 20:33
 8/12 anonim ***** válasza:

"fél éve járok edzeni heti 3x, na hol a muff?"

Gondolom ott, ahol a férfias felsőtest. :-)

Nem akarom elpoénkodni a dolgot, de amikor te eldöntöd, hogy vonzó-e számodra egy nő feneke, melle, alakja úgy, ahogy van, te sem azt veszed figyelembe, hogy mit tett érte, meg hogy mit 'dobott neki a gép, már ami azt a fránya genetikát illeti, hanem azt, hogy mit látsz.

Ha te magad fogalmaztál úgy ezzel a jelenséggel kapcsolatban, hogy "a természet törvénye", akkor nekem azért egy picit furcsán hat, hogy háborogsz miatta.

Mondjuk szerintem érdemes lenne a dolog jó oldalát nézned: egy sportosabb, férfiasabb test leginkább akaraterő és kitartás kérdése.

2015. dec. 7. 22:02
 9/12 anonim ***** válasza:

"fél éve járok edzeni heti 3x, na hol a muff?"

Ja,hogy ilyen a stílusod, ráadásul "muffot" keresel nem barátnőt, értem. Hát ezzel a stílussal tényleg nem sok lehetőséged van.

Amúgy meg fél éve edezel, derék dolog, legyen ez egy életmód önmagadért, és majd akkor változik a tested és talán az sem mindegy, milyen lányt keresel.

2015. dec. 8. 06:15
 10/12 A kérdező kommentje:

csak tudjátok az a baj, hogy az elhanyagolt trotty nők elvárják a sportos pasit, és sajnos meg is kapják.

én nekem meg igazán nicnsenek nagy igényeim, nekem már az is nagy szám, ha a nő nem ronda és dagadék, bőven elég ha átlagos testü, de még ez is nagy elvárás ugy tünik.

2015. dec. 8. 08:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!