Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, ha teljesen magamba fordultam a sok kudarc miatt csajok terén?
#1 vagyok
Megosztanál a néppel konkrétumokat? Mi történt?
Azt nem tudom, hogy mit csinálj, de azt igen, hogy mit ne!
Ne sajnáltasd magad a gyakorikérdéseken
Szia.
Voltam ugyanabban a cipőben mint te, értek csalódások sorban és emiatt feladtam én is.
De aztán elgondolkodtam, hogy nehogymár a lányok miatt ne éljek boldog életet!
Aki ebben keresi a boldogságot, rég elvan b*szva a dolog, és sosem fogsz vonzó lenne ezáltal nekik, mert túlságosan vágysz rájuk és ez megmutatkozik a kisugárzásodban.
Szóval mit ne tegyél? Ne érdekeljen mit gondolnak rólad a lányok. A nők csak az életünk része. Nem ez a legfontosabb!
Amit tanácsolok az az, hogy legyél egy kicsit egoistább a jó értelemben. Szeresd magad, és mindennap tegyél azért hogy még jobb legyél. Állj a tükör elé minden reggel és mond magadnak, hogy "Szereted magad!" , "Bármit elérek amit akarok!"; és egyéb hasonló mondatokat TELJES beleéléssel érzelmileg!
Amit ez tenni fog az az, hogy helyreteszi az önképed, és azt veszed észre, hogy jobban érzed magad a bőrödben.
Majd rájössz, hogy a saját boldogságod a legfontosabb.
Ekkor elkezdesz olyan dolgokat csinálni ami téged tesz boldoggá és élvezed az életed.
A lányok pedig az ilyen embereket tartják vonzónak, mert ők visznek az ő életükbe boldogságot, és nem bennük keresik azt. Érzed a különbséget? Ez a kulcs az egészhez!
Ne rinyálj, nem vagy kislány. Egyébként csak hogy tudassam nem a levegőbe beszélek én is rengeteget fejlődtem, rengeteg lánnyal flörtöltem és kavartam a sok csalódás után, hab a tortán pedig, hogy lassan 1 éve boldog párkapcsolatban vagyok! Kitartást, Te is megtudod csinálni. Na remélem átment amit írtam, húzás élvezni az életet :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!