Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akkor most tényleg én vagyok a hibás?
Pirike, Mancika, Jucika nem talál párt magának. Némelyikük mellől már nyolcan, tízen is leléptek. Erre az ő reakciójuk az, hogy hibás az összes férfi, de ők nem. Mivel az összes férfi közé én is beférek, ebből adódóan szerintük én is hibás vagyok.
Nincs önkritikám, ha én ezt nem így látom?
Jancsika, Béluska és Pistike nem talál párt magának. Némelyiküket már nyolcan, tízen is elküldték. Erre az ő reakciójuk az, hogy hibás az összes nő, de ők nem. Mivel az összes nő közé én is beférek, ebből adódóan én is hibás vagyok. Nincs önkritikám, ha én ezt nem így látom?
Ugyan már. Az emberek értelmesebbik fele néhány rossz tapasztalat alapján nem ír le mindenkit. Velem is volt már bunkó az eladó a boltban, de ettől még nem úgy megyek be mindenhová, hogy rögtön le is köpöm az eladót...
A másik nemet hibáztató és önkritikamentes Pirikét, Mancikát és Jucikát össze kellene hozni a szintén másik nemet hibáztató és önkritikamentes Jancsikával, Béluskával és Pistikével. :-)
Mindig van, aki mindig másra mutogat, de nem ismeri fel, hogy ő maga mit csinál rosszul. De ugyanez nem csak társkeresésnél figyelhető meg, álláskeresésnél ugyanígy ott van ez a jelenség, ha valaki nagyon benne ragad valamiben, amiben nem érzi jól magát, vagy él a lehetőségekkel (akármilyen aprók is), és akkor idővel kimászik és jobb lesz, vagy, és másokra mutogat, pedig a lehetőségek ott vannak neki is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!