Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hibás vagyok, ha közel engedek magamhoz egy olyan pasit, akinek komoly kapcsolata van?
Figyelt kérdés
Először nem volt szimpatikus, aztán feltűnt, hogy sokszor néz és rájöttem, hogy nem is néz ki rosszul. voltak vicces megjegyzései, beszólásai, amire én ugyanígy reagáltam és kialakult köztünk egyfajta flört. sose mondtuk ki nyíltan, hogy bejövünk egymásnak, de szerintem ezt ő is érzi. Mostanában egyre többet gondolok rá, hiába tudom, hogy nem szabad, mert barátnője van.2015. jan. 24. 20:26
1/4 anonim válasza:
Nem a legerkölcsösebb dolog, ha tudsz róla, persze a nagyobb genyó ő.
2/4 anonim válasza:
Igen,mert magadnak is csinálsz gondot,más életébe is belekavarsz.
3/4 viktorvarga válasza:
dehogy vagy,amúgyis csak barátnőjevan..azok jönnek mennek úgyis
4/4 Missi_Key válasza:
nem. kie vagy te a másik csajnak hogy az ő boldogságát a magadé elé helyezd?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!