Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 20-as éveik végén,30-as éveik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

20-as éveik végén,30-as éveik elején járók, ti mennyit buliztok? Változott ebben az igényetek az évek alatt?

Figyelt kérdés

Párkapcsolati kérdés.

Párommal eltérő igényeink vannak és nem tudom fog-e változni ez.

Én elég keveset járok el itthonról. Klubokba, partizni szinte soha, inkább évente 2-3x koncertekre, emellett kb. ugyanennyiszer barátnőkkel találkozni, kávézni, esetleg baráti társasággal iszogatni itthon vagy valamelyikünknél. Nekem ennyi.

Párom havi 1 bulizást sem tart soknak (barátokkal, sulitársakkal inni, beszélgetni klubokban - én ilyenkor ritkán megyek, nekem már nem világom). Nem vagyunk ebben összhangban.

Nálatok hogy működik?

Én 26/N, ő 20/F

2019. ápr. 17. 13:14
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Nagyon tanulságosak. Érdekes mennyiféle igény van és mire.
2019. ápr. 17. 15:20
 12/12 anonim ***** válasza:
Nálunk időszakfüggő, télen én pl konkrétan sehova sem megyek, utálom a hideget. Viszont tavasztól őszig, főleg nyáron minden héten elmegyek inni a kollégákkal vagy buli vagy koncert vagy ilyesmi. Barátom is ilyesmi, valamikor hetekig semmi,valamikor hetente 3szor megy. Együtt is, külön is szoktunk. 27 évesek vagyunk
2019. ápr. 17. 15:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!