Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalás után mi változott bennetek és hogy tudtatok megbocsátani?
#1. Ezért vagy még mindig vele és ő veled.
31/f
Ellenkezőleg. Arra utaltam, hogy róla beszélsz, így veled van gondolatban, te meg vele... egymás társaságában. Az elengedés ez kellene a megbocsátás, ettől még nem kell összejönnötök. Így már oké?
31/f
Én nem tudtam megbocsájtani, egyszer csaltak meg, elhagytam az illetőt.
Most viszont én kerültem egy olyan helyzetbe, hogy majdnem én léptem félre. Azt az erős vonzalmat valami emberfeletti volt lefékezni. Valahogy most már jobban megértem, ha valaki félrelép.
Bennem minden romantikus érzelem kihalt egy pillanat alatt, válás mellett döntöttem. Sose tudtam volna elviselni, hogy még egyszer hozzám érjen.
Idővel lezártam, tovább léptem, megbocsájtottam. Utána tudtam új kapcsolatot kezdeni.
én lelkileg összetörtem teljesen, majd néhány hét múlva megbocsájtottam.
aztán rá 2-3 hónapra ismét megcsalt.
kiderült.
akkor még jobban összetörtem, aztán a csalódottságom és bánatom lassan átment gyűlöletbe, ami idővel közömbösségé alakult.
most 2 év után nagyjából már túltettem magam rajta.
kb egy évvel, hogy vége lett hívott telefonon amit nem vettem fel.
6 éves kapcsolat volt amúgy.
Emiatt ráébresztettem, hogy amit régóta mondogatok neki, hogy gyakorolnunk kell az érzelmeinket, nagyon fontos. Elmondtam, hogy e gyakorlás nélkül, kihült felém, ami miatt érthető. Bár én okés voltam, másoknál meg a másik fél is kihül, és kölcsönösen hidegek egymás felé, kölcsönösen tolják egymást a kiszeretés felé.
Szóval azóta gyakorlunk.
A megbocsájtás illúzió. Megértés erős hiányát jelzi, ha valaki( bocsi 1#) olyan állapotba esik, ahol megbocsájtás adása egy feltétel valamihez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!