Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok mesélnétek veletek, hogy viselkedik, beszél a barátotok? Nektek mi az igényetek pontosabban?
Figyelt kérdés
27 vagyok,pasi 30 nagyon beleszerettem 4 hónapja vagyunk,de idáig a "kincsem,hiányzol,várom, hogy lássalak,jól érzem magam veled"szavak totál kimaradtak.pechjes vagyok vagy ez másnál is ilyen? Attol függetlenül mikor együt vagyunk kedves őszinte mosolyu srác2019. febr. 20. 22:43
1/5 anonim válasza:
Nincs ezzel semmi baj.Ilyen tipus.Egyik exem írtózott az ilyen szavak hasznàlatàtól,a romantika ki volt belőle operálva,de mindig mellettem volt,és nagyon szeretett.. 5 évig voltunk együtt,szépen vàltunk el
2/5 anonim válasza:
Grrrr...az én barátommal 3 éve vagyok együtt, de sosem "kincsemezik" nem becézget. Van nevem és azon szólít. Hála az égnek 😇 A "szeretleket" meg 7-8 hónap után mondta csak ki. 😊 Volt exem aki sokkal hamarabb mondta. Őszíntén megmondom a 7-8 hónap eltelte után való "szeretlek" őszíntéb és hihetőbb mint aki 1-2 hét vagy hónapon belül benyögi amikor nem is ismerhet még annyira. A hiányzolt sokszor mondja, de azt is viszonylag későn kezdte el. Szerintem mindenki máshogy működik. Ne akadj ki, mert nem ömleng rólad. Ez mind csak az egóról szól. Ezért esik sz...rul. 😒
3/5 anonim válasza:
A férjemmel 4 éve vagyunk együtt. Sose mondta ezeket a szokványos dolgokat,hogy szívem,kincsem,életem stb...
Számomra totál kiábrándító lenne,ellenben elneveztük egymást és úgy hív. Azt,hogy hiányzol is ritkán hallom,viszont érzem!!
A szeretleket használjuk sűrűn,de nekem ez kell és neki is. Nem tudom ki és mikor mondta a másiknak először ,hogy szeretlek
4/5 anonim válasza:
A párom se nagyon mondogatja ezeket, az elején még ömlengett (szerencsétlen azt hitte ez az elvárás minden nőnél :D), de hamar leszoktattam róla, én például nagyon utálom az ilyesmit. Hallani se szeretem, mondani se túl gyakran. A szavak csak szavak, pofázni bárki tud, önmagukban nem jelentenek semmit. Ha tettekkel kimutatja, hogy szeret, akkor feleslegesen aggódsz, de egyébként azzal semmi baj nincs ha elmondod neki, hogy neked fontos ezeket hallani és megkéred, hogy ne csak mutassa, hanem mondja ki.
5/5 anonim válasza:
Én szoktam a barátnőmnek ezeket mondani,viszont van amikor nem ősszinteségből.Képes félre érteni a dolgokat és ha mondom számos vita elkerülhető.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!