Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
20-as éveik végén,30-as éveik elején járók, ti mennyit buliztok? Változott ebben az igényetek az évek alatt?
Párkapcsolati kérdés.
Párommal eltérő igényeink vannak és nem tudom fog-e változni ez.
Én elég keveset járok el itthonról. Klubokba, partizni szinte soha, inkább évente 2-3x koncertekre, emellett kb. ugyanennyiszer barátnőkkel találkozni, kávézni, esetleg baráti társasággal iszogatni itthon vagy valamelyikünknél. Nekem ennyi.
Párom havi 1 bulizást sem tart soknak (barátokkal, sulitársakkal inni, beszélgetni klubokban - én ilyenkor ritkán megyek, nekem már nem világom). Nem vagyunk ebben összhangban.
Nálatok hogy működik?
Én 26/N, ő 20/F
Bocsánat elírtam a címet bár az a korosztály is érdekel :-D
Szóval 20-as éveik elején és 20-as éveik végén járók érdekelnek elsősorban. De a 30-asok is írhatnak szívesen informálódom.
26 éves nőként össze sem jöttem volna egy 20 éves gyerekfiúval...
Rengeteg problémátok lesz még abból, hogy te vagy az idősebb és ennyivel. 40-50 fölött ez semmit sem számítana, de 20 évesen 6 év a javadra rengeteg!
Kérlek titeket, tegyétek félre a korkülönbségből fakadó aggodalmakat és válaszoljatok a kérdésre. Tisztában vagyunk mindketten azzal, hogy ez milyen nehézségeket rejt.
Engem most csak a bulizási szokásaitok érdekelnek.
Köszönöm!
Soha nem voltam bulizós, de otthonülő sem, koncert is elvétve, az engem érdeklők ritkán jönnek, és ha nem ingyenes, akkor drága. Viszont van más aktív hobbim, és az nem változott az évek múlásával.
Ha nem passzoltok, akkor konfliktusaitok lesznek emiatt.
Buliba soha. Régen, 18 környékén 1-2 évente egyszer mentem.
Koncertre amikor épp úgy van, nagyjából évi 1-2, párommal közösen. Régen nem jártam abszolút, mert csóró voltam. :'D
Baráti összejövetel, eszegetős-iszogatós xboxozós "házibuli" kb kéthavonta, párommal együtt (közös a baráti körünk). Ez már sok éve ugyanennyi.
Teljesen jó az összhang ilyen téren.
26/N 28/F
Kifejezetten bulizni (diszkózni) nem járunk. Sörözni, találkozni a barátokkal és ismerősökkel közös délutáni/esti programra mostanában hetente-kéthetente egyszer fér bele.
Mióta munka mellett egyetemre járok, azóta kicsit ritkultak az esti programok, előtte heti 1-2 alkalmat mondtam volna. Most helyette mindkettőnknek heti kétszer van egészestés oktatása.
Heti egy-két délután van fenttartva a családtagoknak.
A páromnak ezen felül van heti három edzése. Illetve minden hónapban elutazik (kajakozás, kirándulás, biciklizés, síelés, külföldi utazás, belföldi városnézés), én ezeket szeretem évi 3-5 alkalomra szorítani.
Mindketten kb. veled egyidősek vagyunk (kicsit idősebbek).
18-~26 éves koromig gyakran jártam heti többször tágabb baráti körrel bulizni, de az után mindannyiunknak kialakult a saját kis élete, így kevesebb is a lehetőség, meg már nem is igénylem. Jobb szeretek egy-egy emberrel találkozni néha és úgy mélyebben, nyugiban elbeszélgetni. A barátod korában nekem is magától értetődő volt, hogy megyek mindenhová, így ha az a kérdés, hogy van e bármi rendkívüli a szituációban, akkor én azt mondom, hogy nem igazán van.
32/f
Párom (férfi) 20-30 éves kora között jóformán minden hétvégén, és minden áldott nap bulizott, amikor csak tehette.
Egyszer csak bekattan nála valami, azóta elég ritkán megy el bárhova. Néha céges rendezvények, de ennyi.
Én mindig is gyűlöltem a diszkókat, tömeget, mindent, úgyhogy sosem voltam nagy bulizós, én inkább gamer eseményekre járok vagy házibulikba, ami szintén inkább valami geek dolog. Ez ilyen pár havonta 1x sűrűségű dolog.
Inni, diszkóban táncolni, ezek rettentő távol állnak tőlem, akkor sincs kedvem menni, ha barátok mennek oda. Konkrétan semmit nem tudok élvezni benne, és minél idősebb vagyok, annál jobban taszít.
27N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!