Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem esne rosszul, ha a párod...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem esne rosszul, ha a párod azt mondaná, hogy kihasználtad anyagilag?

Figyelt kérdés

Tegnap összekaptunk a barátommal. Onnan indult az egész, hogy kukoricát ettem a szobában, ő pedig kizavart. Erre én ráförmedtem, hogy ne merjen a SAJÁT szobámból kizavarni. Neki rosszul esett, hogy a szoba az csak az enyém. De ha egyszer nem lakik velünk, mért lenne a szoba mindkettőnké?!

Szóval, ezzel kezdődött, majd oda jutottunk, hogy én anyagilag kihasználtam. 14 hónap alatt soha semmit nem kértem, hogy vegyen. Tegnap kértem, hogy vegyen nekem egy bikinit, mert nekem nincs, így pedig nem tudok lebarnulni. És tegnap este már a szememre hányta, hogy bezzeg arra jó volt hogy bikinit vegyen, de mikor ő kér valamit, nem tudom megtenni. (Persze, nem fogok kimenni a szobámból, mert ő kizavart!)

El vagyok keseredve, hogy a sok ajándékot, amit kedvességből adott, az hogy elvitt pár helyre önként, most mind felhánytorgatja, mintha én kértem volna. :(

2010. júl. 5. 08:43
1 2 3 4
 31/36 A kérdező kommentje:

Én senkit nem pontozgatok se fel, sem le.

Nincs 4000 ft-om, meg talán el se fogadná.

2010. júl. 5. 22:26
 32/36 anonim ***** válasza:

Nekem 8, hogy miért pontozták fel-esetleg le a válaszom, én is csak a véleményem írtam le. sajnálom, ha magadra vetted(előző oldalon lévő válaszoló..), de akinek nem inge..

:/

de tényleg írtak butaságokat, ha Te nem érzed így, akkor nem érzed így.

20/L

×Inis_Mona×

2010. júl. 7. 19:40
 33/36 anonim ***** válasza:
0%

Bennem az maradt meg, hogy vele akartál bikinit vetetni. ne haragudj, de ez szánalmas. én nem akarnám és nem is hagynám, hogy a pasim fizesse a ruházkodásomat. meghív erre-arra, elvisz ide-oda, ahgy írtad. írod továbbá, hogy neked diákmelód van, neki viszont rendes fizetése. de ez akkor sem jogosít fel arra, hogy elvárd, hogy ő adjon többet bele a költségekbe. olyan programokat kell szervezni, olyan helyekre kell menni, ahol megoszlanak a költségek és nem azon rinyálni utólag, hogy jajj de hát te nem is kérted. mondjuk ez lehet, hogy csak nekem természetes, nálunk adok-kapok megy.

azt sem értem, hogy neked mit kellett azzal parasztkodnod, hogy felhánytorgatod neki, hogy ki akart küldeni a szobádból? csak a feszültséget csináltad. az is lehet, hogy úgy etted a kukoricát mint egy disznó és a pasid csak poénnak szánta a kiküldést. (ezt meg már elmagyarázni nem volt ideje, mivel te benyígtál). azt várod most nyilván, hogy neked adjunk igazat, a pasidat meg szidjuk, ám azt mondom, hogy itt Te is bőven megérsz egy misét, kisanyám...

2010. júl. 8. 00:55
 34/36 A kérdező kommentje:

1. Nem én vetettem meg vele a bikinit

2. Lehet, hogy TE disznó-módra zabálsz, én kulturáltan szoktam enni.

3. Nem poénnak szánta, ennyire azért ismerem.

2010. júl. 8. 09:09
 35/36 anonim ***** válasza:
na együtt vagytok??sikerült megoldani?
2010. szept. 19. 18:41
 36/36 A kérdező kommentje:
Igen
2010. szept. 22. 09:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!