Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem esne rosszul, ha a párod...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem esne rosszul, ha a párod azt mondaná, hogy kihasználtad anyagilag?

Figyelt kérdés

Tegnap összekaptunk a barátommal. Onnan indult az egész, hogy kukoricát ettem a szobában, ő pedig kizavart. Erre én ráförmedtem, hogy ne merjen a SAJÁT szobámból kizavarni. Neki rosszul esett, hogy a szoba az csak az enyém. De ha egyszer nem lakik velünk, mért lenne a szoba mindkettőnké?!

Szóval, ezzel kezdődött, majd oda jutottunk, hogy én anyagilag kihasználtam. 14 hónap alatt soha semmit nem kértem, hogy vegyen. Tegnap kértem, hogy vegyen nekem egy bikinit, mert nekem nincs, így pedig nem tudok lebarnulni. És tegnap este már a szememre hányta, hogy bezzeg arra jó volt hogy bikinit vegyen, de mikor ő kér valamit, nem tudom megtenni. (Persze, nem fogok kimenni a szobámból, mert ő kizavart!)

El vagyok keseredve, hogy a sok ajándékot, amit kedvességből adott, az hogy elvitt pár helyre önként, most mind felhánytorgatja, mintha én kértem volna. :(

2010. júl. 5. 08:43
1 2 3 4
 1/36 anonim ***** válasza:
50%
A barátod egy paraszt.
2010. júl. 5. 08:46
 2/36 A kérdező kommentje:
Erre én is rájöttem. :(
2010. júl. 5. 08:47
 3/36 anonim ***** válasza:
Amúgy mennyi a korotok ?
2010. júl. 5. 08:51
 4/36 A kérdező kommentje:
A kérdés szempontjából ez miért is lényeges?
2010. júl. 5. 08:52
 5/36 A kérdező kommentje:
Én 20, párom 28.
2010. júl. 5. 08:53
 6/36 anonim ***** válasza:
Akkor tényleg bunkó:D Ennyi évesen lehetne picit figyelmesebb is vagy én nem tudom... elég érzékeny vagy van valami baja ami miatt így reagálta le, nem gondolod ?
2010. júl. 5. 08:58
 7/36 A kérdező kommentje:
Egy 3800 ft-s bikini miatt (azért mondtam, hogy vegyen mert nincs, bikini nélkül meg nem megyek strandra) most én lettem a rossz, aki kihasználta, meg pénzéhes vagyok meg stb.
2010. júl. 5. 09:07
 8/36 anonim ***** válasza:
49%

Szerintem neked sem kellett volna a fejéhez vágni azt hogy az a te szobád stb...ezt ő is tudja...

és ha már 14 hónapja együtt vagytok szerintem ö ugy gondolja van annyi 'bele szólása' hogy ne edd a szobában a kukoricát! Örülj neki hogy oda figyel a tisztaságra, a 'szobádra'....L

2010. júl. 5. 09:09
 9/36 A kérdező kommentje:
Nem gondoltam, hogy ekkora gondot okoz, hogy szólok neki, hogy a szobámból ne zavarjon már ki.
2010. júl. 5. 09:11
 10/36 anonim ***** válasza:
40%

Hát nem tudom. Azt mondod, vett neked sok ajándékot, elvitt egy rakat helyre önként + bikini. És te? Te miket vettél neki, hova vitted? Kb. ugyanannyiba kerültek? Tedd mérlegre, úgy kiderül, hogy kihasználod-e. Mi ezt nem tudhatjuk.

Másrészt te se voltál kevésbé bunkó, te kezdted el a tulajdonjogokat meg az anyagiakat feszegetni ("ne merjen a SAJÁT szobámból kizavarni"). Vagy neked szabad ilyet, csak neki nem?

2010. júl. 5. 09:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!