Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem esne rosszul, ha a párod azt mondaná, hogy kihasználtad anyagilag?
Tegnap összekaptunk a barátommal. Onnan indult az egész, hogy kukoricát ettem a szobában, ő pedig kizavart. Erre én ráförmedtem, hogy ne merjen a SAJÁT szobámból kizavarni. Neki rosszul esett, hogy a szoba az csak az enyém. De ha egyszer nem lakik velünk, mért lenne a szoba mindkettőnké?!
Szóval, ezzel kezdődött, majd oda jutottunk, hogy én anyagilag kihasználtam. 14 hónap alatt soha semmit nem kértem, hogy vegyen. Tegnap kértem, hogy vegyen nekem egy bikinit, mert nekem nincs, így pedig nem tudok lebarnulni. És tegnap este már a szememre hányta, hogy bezzeg arra jó volt hogy bikinit vegyen, de mikor ő kér valamit, nem tudom megtenni. (Persze, nem fogok kimenni a szobámból, mert ő kizavart!)
El vagyok keseredve, hogy a sok ajándékot, amit kedvességből adott, az hogy elvitt pár helyre önként, most mind felhánytorgatja, mintha én kértem volna. :(
Hát pedig szerintem a csajnak van igaza.. nehogymár egy 20 éves lány halmozzon el ajándékokkal egy 28 éves férfit, meg vigye el vacsorázni, stb..
és szerintem se küldje ki a saját szobájából..
mi 3 éve vagyunk együtt párommal, mindig kukoricát eszek az ágyában, az Ő szobájában, de már utálja, mert telesózom.szerinte.:D
20/L
"Hát pedig szerintem a csajnak van igaza.. nehogymár egy 20 éves lány halmozzon el ajándékokkal egy 28 éves férfit, meg vigye el vacsorázni, stb.. "
Rendben, ne vigye! De akkor mégis csak kihasználja anyagilag =)
Egyébként még mindig nem értem: a csaj mondhatja azt, hogy az a saját szobája, és menjen ki, de a srác nem mondhatja, hogy az a saját pénze, és nem ad belőle?
Nem ismerlek egyikőtöket se,de gondolom,mindketten elég érdekes hangnemben beszéltetek egymással,és sok mindent vagdostatok egymás fejéhez.Mindketten bunkók és igazságtalanok voltatok valahol.Gondolom,Ő csak jószándékból mondta,hogy ne kukoricázd tele az ágyadat,meg a szőnyegedet,Te meg rögtön felkaptad a vizet,és itt kezdődtek a gondok.Aztán Ő váltott át bunkóba azzal,hogy csomó mindent a fejedhez vágott,ez sem volt túl szép dolog.
Mindezek fényében azt gondolom,hogy ahol ilyen piszlicsáré dolgok ekkora veszekedést váltanak ki,ott valójában alapjáraton is gondok vannak a kapcsolattal.Ott valami nem stimmel az érzelmekkel.Ha szeretek valakit,nem jövök ezzel a Tied-enyém szöveggel.Szóval elgondolkodhatnál azon,vajon mennyire vagytok egymáshoz valók,mert itt többről van szó ennél a szituációnál,és mélyebb ez a dolog.Látatlanban is sejtem mindezt,szóval a baj komoly.
Soha nem kértem, hogy vegyen nekem akár egy szelet csokit is (kivéve a bikinit), mert én sem tudom neki így viszonozni.
Soha nem kértem, hogy vigyen el vacsorázni, moziba. Ő elvitt, meghívott, mert kedveskedni akart.
Most meg a fejemhez vágja.
Tálcán, széken ettem a kukoricát, nem az ágyban. Eszembe se jutott volna az ágyban enni.
Amikor volt valamilyen alkalom vettem neki ezt meg azt, főztem, sütöttem neki. Mindig kedveskedtünk egymásnak, ő tárgyi ajándékot vett, én élményt adtam neki.
Diákmunkából nem tudom ugyanazt finanszírozni, amit ő tesz a fizetéséből.
A saját szobádban azt csinálsz amit akarsz, ő ott csak vendég.
Ha pedig a többi ajándékot önszántából vette, akkor kushadjon, ő baja. Mikor meg "elvitt pár helyre önként", akkor gondolom ő is csak jól érezte magát...
Régebben barátoknak én is ajándékozgattam ezt-azt, de rájöttem hogy csak sértődés lesz belőle, mert "nem tudják visszavenni". Nem azért adtam, de a ha má' kedves se lehet az ember, akkor nem kapnak semmit, csesszék meg :D
Na jó, olyat legalábbis biztos nem, ami pénzbe kerül.
Elképzelem a barátod, ahogy beállít egy 50 szálas vörös rózsa csokorral: "Nééézd, drágám, hogy szeretleeeek!" Magában hozzáteszi: "Hisz' látod mennyit költöttem rád..."
Tapló egy fazon lehet :S
utolsó: tehát ÉN kihasználom, mert ő ad nekem vmit én meg nem tudom viszonozni?
tényleg én vagyok a hibás? ez azért kemény..:D
,,A saját szobádban azt csinálsz amit akarsz, ő ott csak vendég. "
Elég érdekes lenne,ha mindenki csak egy vendégként kezelné a saját párját,és elkezdené ezt az ,,én szobám,te szobád" szöveget.Tudod,abból,ahogy hozzáálltok a kapcsolatotokhoz,én azt szűröm le,hogy nem lesz hosszú életű,és ezt most nem bántásból mondom.Egy normális kapcsolatban nincs olyan,hogy ez az én szobám,meg nincs olyan,hogy bezzeg én ezt és ezt vettem Neked.Mondom,Ti kezditek unni a banánt,ezért lovagoltok ilyen sz@rságokon,hogy legyen mibe belekötni.Különben pedig a kihasználósdi valahol tényleg érvényes,ne haragudj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!