Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem esne rosszul, ha a párod azt mondaná, hogy kihasználtad anyagilag?
Tegnap összekaptunk a barátommal. Onnan indult az egész, hogy kukoricát ettem a szobában, ő pedig kizavart. Erre én ráförmedtem, hogy ne merjen a SAJÁT szobámból kizavarni. Neki rosszul esett, hogy a szoba az csak az enyém. De ha egyszer nem lakik velünk, mért lenne a szoba mindkettőnké?!
Szóval, ezzel kezdődött, majd oda jutottunk, hogy én anyagilag kihasználtam. 14 hónap alatt soha semmit nem kértem, hogy vegyen. Tegnap kértem, hogy vegyen nekem egy bikinit, mert nekem nincs, így pedig nem tudok lebarnulni. És tegnap este már a szememre hányta, hogy bezzeg arra jó volt hogy bikinit vegyen, de mikor ő kér valamit, nem tudom megtenni. (Persze, nem fogok kimenni a szobámból, mert ő kizavart!)
El vagyok keseredve, hogy a sok ajándékot, amit kedvességből adott, az hogy elvitt pár helyre önként, most mind felhánytorgatja, mintha én kértem volna. :(
Ha náluk vagyok, én tiszteletben tartom, hogy az ő szobája, nem állok neki parancsolgatni.
És abba se szólok bele, miért van egy elefánt a polcon stb.
Én tuti vissza adnék neki mindent és elküldeném a francba!Ha szeret valaki valakit ilyet soha de soha nem vág a fejéhez......ostoba paraszt!15voltam mikor összejöttem a párommal.Nagyon sok mindent kaptam tőle,szinte ő ruháztatott és ilyet soha nem vágott az arcomba......
21/L
Csak a barátod valószínűleg nem parancsolgatni akart,hanem azt akarta,hogy tiszta és rendes maradjon a szobád,ugyanis otthon így nevelték.Ez Neki egy szokása gondolom.Persze el tudom képzelni,hogy nem a megfelelő hangnemet használta,és ez viszont már jogosan eshetett rosszul.Viszont Neked sem kellett volna begurulnod,és Hozzá is ugyanígy beszélned.
Figyelj,szerintem Ti már abszolút nem tudjátok tisztelni egymást.Ilyen dolgokon elvileg nem is szabadna veszekedni.Felmerül a kérdés,szerelem van-e még.
"Elég érdekes lenne,ha mindenki csak egy vendégként kezelné a saját párját"
Miért, akkor a saját szobájában minek kezelje? Urának és parancsolójának?
"Egy normális kapcsolatban nincs olyan,hogy ez az én szobám,meg nincs olyan,hogy bezzeg én ezt és ezt vettem Neked." Akkor szerinted nincs olyan se, hogy kihasználják a másikat anyagilag, me' minden közös...
(ebből szokott lenni aztán kínos katyvasz váláskor :D)
"Mondom,Ti kezditek unni a banánt,ezért lovagoltok ilyen sz@rságokon,hogy legyen mibe belekötni." Ez igaz, de a faszi hibásabb. Már ott rég baj van, ha valaki szinte "csak ajándékokkal" tudja kifejezni a "szeretetét" (és ezt elvárja párjától is)
Kérdező: szerintem felesleges tovább itt bosszankodnod, a kérdésedet már saját magad is megválaszoltad ;)
Adjam vissza neki a fehérneműket, amiket hordok, és ő vette, hogy meglepjen? Mit kezdene a bikinimmel?
A gyűrűt amit kaptam, visszaadtam neki.
Nem lett volna piszkos a szoba. Őt zavarta, hogy este 8kor már aludni akar,és én hogy merek halkan tévét nézni, és kukoricát enni.
Én szeretem, abban biztos vagyok. Úgy érzem, ő is.
elég paraszt dolog volt ez az anyagiak emlegetése tőle.. én mondjuk ezt azzal szoktam megpróbálni kiküszöbölni h a látszata se legyen h kihasználom, hogy nem engedek fizetni magamnak ezt azt. mármint egy fagyit fizet visszahívom. hogy elvigyek ide oda és fizesse azt meg nem..:s nekem lenne kellemetlen. ha van pénzem mehetünk felesbe.
de abban egyetértek ha ilyeneken így összebalhéztok ott vmi komolyabb baj van..:S
Jézusom. normálisak itt páran? vagy max férfiak.. ennyi butaságot. :O
A lány szobája(bocs, nem tudom hogy hívnak..), és ha ő kukoricát akar enni, akkor azt is fogja tenni, és ha engem akartak volna kiküldeni csessze meg este 8kor, akkor én is felsertésedek..nehogymár. meg mi ez a xarság, hogy kihasználja anyagilag??? a srác-bocs, már férfi- vette neki a dolgokat, kérés nélkül, mert ez általában így van. jobban áll anyagilag, nyilván, mint egy 20 éves lány. mégis ez mitől kihasználás, ha ő másképp viszonozza? de buták vagytok.. :/
20/L
(a "sózós..")
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!