Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátom telefonjában a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom telefonjában a teljes nevemmel szereplek, mit jelenthez ez?

Figyelt kérdés
Vezetéknévvel, keresztnévvel együtt, semmilyen emoji nélkül. Azt mondta, hogy mert az egy hivatalos telefonkönyv, mindenki így szerepel benne. (az anyja meg az apja persze nem)

2019. márc. 27. 20:32
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
76%

Én párom is teljes nevén van a telefonomban és én is az övében... Pont nem érdekli senkit se. Anyun meg apun kívúl mindenki teljes névvel van bent

Óvoda!!!

30n

2019. márc. 27. 23:14
 22/26 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell ehhez semmit hozzágondolni, miért nem hiszel neki? Persze a kedvedért simán tehetne ő is kivételt. De szerintem tök fölösleges ezen a témán rugózni.

Régen én is mindenkit keresztnévvel, becenévvel írtam be. Aztán akikkel nem beszéltem pár hónapig, esetleg egy évig, utána fogalmam nem volt, hogy ki az a Béla, meg a Móni, stb. Főleg, ha több azonos keresztnevű ismerős is volt. Aztán egyszer úgy döntöttem, hogy elég a kavarodásból, legyen mindenki Keresztnév Vezetéknév formában, így egyértelmű és könnyű megtalálni bárkit. A régieket nem mindet írtam át, de az újakat mindig így írom be. Persze pár nagyon közeli rokon, ismerős, barát, párom kivétel, ők becenévvel szerepelnek.

Még egy személyes. Engem volt párom az első randi végén telefonszámcserekor teljes néven írt be. Én kíváncsiságból elkértem a telefonját, hogy milyen néven írt be. És nekem ez kimondottan pozitív volt, mert nagyon ritka nevem van, és az emberek 99%-a hibásan írja le hallás után. Azóta is így szerepelek a telefonkönyvében, miért kellett volna átneveznie?

2019. márc. 27. 23:29
 23/26 anonim ***** válasza:
55%
Miért a cuncibogáraranymókusborsó jobb lenne? Nőlj már fel basszus:DD
2019. márc. 28. 14:41
 24/26 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is a teljes nevén van mindenki a szüleimen kívül. :) Annyira nincs ennek jelentősége. :D Messengeren használok beceneveket.
2019. márc. 28. 14:44
 25/26 anonim ***** válasza:
90%
Ha egyszer valakit már beírtam a telefonomba, az úgy marad, szóval ha találkozok Kovács Géza vadidegennel, és 4 év múlva hozzámegyek, de 5 évig ugyanazt a teleont használom, akkor is így lesz benne, mert így mutatkozott be, amikor fel kellett írni a számát.
2019. márc. 28. 15:03
 26/26 anonim ***** válasza:
Pont mint az utolsó. Amikor bekerült a telefonkönyvembe, még csak egy sima ismerős volt, aztán nem írtam át (amúgy sem vagyok az a becézős fajta, max. keresztnévre tudtam volna átírni, de feleslegesnek tartottam).
2019. márc. 30. 13:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!