Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit gondolnátok ha ilyen üzenetet találnátok párotok telefonjában?
A történet röviden az hogy még akkor jöttem össze a jelenlegi párommal mikor még együtt voltak az exével, állítása szerint már egy ideje annyira nem működött a kapcsolatuk hogy így is úgy is szét mentek volna meg már nem tudna úgy rá tekinteni mint a párjára.
Azt sose tagadta hogy tartja vele a kapcsolatot mit barát és szoktak is beszélgetni.
Pont ezért is érdekelt hogy mit beszélgetnek csak hogy megnyugodjon a lelkem többeközött hétköznapi dolgokról beszélgetnek de olyat is találtam hogy a párom azt írta neki hogy néha belegondol hogy mi lenne ha működött volna köztük és most együtt élnének.
Ti honnan szűritek le hogy pasiról vagy csajról van e szó?
Mondjuk nem ez a kérdés lényege fura
Nos, tobb hiba is van a kapcsolatotokban. Eleve, o kepes volt megcsalni a valamikori parjat. Ezt barmikor ezutan is megteheti. Megmondhatta volna fair modon, hogy tetszel, de meg le kell zarnom a nem mukodo kapcsolatomat, aztan szeretnek neked udvarolni. Masodszor, nincs meg a bizalom, hiszen kutakodsz a telefonjaban.
A kerdesre valaszolva, en ket ev utan a multkor beszeltem facebookon az exemmel, a szakitas ota nem is lattuk egymast, mas orszagban elunk, egyikunknek sincs parja, neki azota nem is volt, megis ugyanezt irta nekem. Nincs ebben semmi, az ember fantazial, attol fuggetlenul meg ugyanugy nem akarunk egymastol semmit a jovoben. Egyebkent ott van a mi lett volna, ha mukodott volna - de nem mukodott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!