Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ha ezt mondja, akkor ti mire gondolnátok?
A barátnő azt mondja a fiúnak, hogy hagyja békén egy kis ideig. Korábban összevesztek valamin, a fiú hibázott, be is vallotta, de a lány szerint hiába vallja be, hogy tényleg ő hibázott, semmi nem fog változni, de a pasi mindig megigéri neki hogy változik.
A pár már jegyes, de még nem élnek együtt.
A lányt kellene keresnie, tepernie utána, vagy inkább amit kért a sráctól, hagyja békén és ne keresse őt jó sokáig?
És ha a srác már nem kereste őt egy hétig, akkor az nem tűnik úgy, mintha nem is érdekelné, hogy a lányt szeretné?
Kivülálló vagyok. 24-25 évesek
Eddig olvastam: "A pár már jegyes, de még nem élnek együtt" - mert a lehető legfelelősségteljesebb dolog jegyben járni úgy, hogy még meg sem tapasztalták, tudnak-e egyáltalán együtt élni.
Szerintem mind a kettőnek fel kéne nőnie először, aztán kapcsolatot kezdeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!