Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti mit gondolnátok a helyben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit gondolnátok a helyben lányok?

Figyelt kérdés
Pesten lakom de lejöttem vidékre és most viszem fel a cuccaim.. Busszal megyek... Két táskával megyek... Ami eleg nehéz az egyiket a hátamon visz a másik utazó táska... Barátom nem jön ki elém munka után pedig kitudna mert,hogy ő munka után nem fog koszosan mászkálni..Én csak annyit kértem,hogy lrgalább a metroig segitsen elvinni a cuccom aztán utána haza is mehet ha annyira akar..Másik ott megy el a népliget mellet...Meg metrón át is tudna szállni... De ő inkább haza megy hqtra mint,hogy őt percig segitsen... Kicsit gáznak érzem,hogy idegenek vsgy olyan pesti isneröseim akit netröl ismerek és sose láttam személyesen vagy ha igen max kétszer...Elöbb segítenek mint a saját barátom...Pedig ők is munka után jönnének...
2016. jún. 14. 13:32
 1/8 anonim ***** válasza:
Hát ez egyáltalán nem szép dolog a barátodtól... Ha olyan lenne akkor megsem kellene kérned őt, h segítsen, hanem automatikusan menne...
2016. jún. 14. 13:37
 2/8 A kérdező kommentje:
Ezentul meg se kerem inkabb megkerek egy idegent... Csak meg neki all feljebb,hogy nincs ebbrn igazam..
2016. jún. 14. 13:40
 3/8 anonim ***** válasza:

Hű, ez valóban elég gáz.

Ha nem tudná megoldani, hogy kijöjjön eléd, azt megérteném, amikor én költöztem az összes cuccommal repülővel (1 feladott poggyász és egy kézi, összesen kb 25-30 kg volt), "köztes állomásként" a férjemhez - akkor még barátom - mentem pár napra, ő próbált szabit kérni, nem kapott, cserélni sem tudott, így egyedül oldottam meg, fél óra séta volt igazából és fél óra busz, túléltem :)

Viszont ez az indoklás, hogy ő nem mászkál koszosan, oldd meg, baromi önző és rettenet gáz.. ha egy ilyenben nem tudsz rá számítani, akkor mi lesz, ha valami komolyabbról van szó? Milyen a kapcsolatotok egyébként? Azért kérdezem, mert azért ez a hozzáállás igen sokat elárul róla, és nem a pozitív értelemben...

2016. jún. 14. 13:42
 4/8 A kérdező kommentje:
Hat oszinten et a kapcsolat egy rakat szar... Nem mondom,hogy en nem vagyok hibas de,hogy ennyiben nem lehet ra számítani egyszeruen rohejes de nem baj erik neki,hogy kidobjam mert unom mar ezt... De o is igy szamithat ram...
2016. jún. 14. 13:49
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Mondd, ha a kapcsolat maga is ilyen sz*r, mire is vársz pontosan? Mi tart még mellette?

Komolyan nem értem.. sosem adja vissza neked senki azt az időt, amit rápazarolsz..

2016. jún. 14. 13:52
 6/8 A kérdező kommentje:
Hat mar semmit... Csak tudja nagyon jol,hogy rossz a terdem es nagy sulyt nem cipelhetek mert akkor megint hetekig nem tudok menni..Masik igaz,hogy nehez fizikai munkat vegez na de nem banyaszkent domgozik h korom feketen es koszosan kene maszkalnia... De nem baj negmondom a velemenyem ma es beintek neki... Csak kivancsi voltam mas velemenyere,hogy biztos nem e en reagalom tul ezt...
2016. jún. 14. 13:58
 7/8 anonim ***** válasza:

Ez a pasi egy tuskó, nincs mit szépíteni rajta.

Hagyd ott a francba, főleg ha amúgy sem működik a dolog.

2016. jún. 14. 14:04
 8/8 anonim ***** válasza:
Ha a testi épségéd, egészséged sem érdeklő őt (hogy rossz a térded), akkor nincs is miről beszélni.
2016. jún. 14. 14:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!