Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit gondolnátok a helyben lányok?
Hű, ez valóban elég gáz.
Ha nem tudná megoldani, hogy kijöjjön eléd, azt megérteném, amikor én költöztem az összes cuccommal repülővel (1 feladott poggyász és egy kézi, összesen kb 25-30 kg volt), "köztes állomásként" a férjemhez - akkor még barátom - mentem pár napra, ő próbált szabit kérni, nem kapott, cserélni sem tudott, így egyedül oldottam meg, fél óra séta volt igazából és fél óra busz, túléltem :)
Viszont ez az indoklás, hogy ő nem mászkál koszosan, oldd meg, baromi önző és rettenet gáz.. ha egy ilyenben nem tudsz rá számítani, akkor mi lesz, ha valami komolyabbról van szó? Milyen a kapcsolatotok egyébként? Azért kérdezem, mert azért ez a hozzáállás igen sokat elárul róla, és nem a pozitív értelemben...
Mondd, ha a kapcsolat maga is ilyen sz*r, mire is vársz pontosan? Mi tart még mellette?
Komolyan nem értem.. sosem adja vissza neked senki azt az időt, amit rápazarolsz..
Ez a pasi egy tuskó, nincs mit szépíteni rajta.
Hagyd ott a francba, főleg ha amúgy sem működik a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!