Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit gondolnátok?
Barátom elment a hétvégére bulizni, pénteken este azt mondta, hogy szombaton amikor fölkelt, felhiv. Szombaton egesz nap vártam, hogy hivjon, erre este 10kor hivott fel. Úgy vettem ki a szavaiból, hogy minden rendben van, mesélt a dolgokról, és mondta, hogy hiányzom neki és vasárnap, vagyis ma megigéri, hogy délelőtt felhiv. Már délután van és még nem hivott, gondoltam rácsörgök, de ki van kapcsolva...
Nem szeretnék semmit belelátni, de szerintetek? Van okom kételkedni, vagy azon gondolkodni vajon mi lehet a dologban? :(
Baby szerintem megcsalt!!!!
Ne légy ennyire ragaszkodó tipus!!!
Azert eleg gaz, hogy igy hiteget es ilyen egyszeru igeretet nem tud folyamatosan betartani. Minek igeri meg egyaltalan, hogy milyen idopontban fog felhivni?
Egyebkent ezt megjegyezheted neki, de mast ne lass bele, ha egyebkent minden okes koztetek. :)
23N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!