Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti mit gondolnátok ha ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit gondolnátok ha ilyen üzenetet találnátok párotok telefonjában?

Figyelt kérdés

A történet röviden az hogy még akkor jöttem össze a jelenlegi párommal mikor még együtt voltak az exével, állítása szerint már egy ideje annyira nem működött a kapcsolatuk hogy így is úgy is szét mentek volna meg már nem tudna úgy rá tekinteni mint a párjára.

Azt sose tagadta hogy tartja vele a kapcsolatot mit barát és szoktak is beszélgetni.

Pont ezért is érdekelt hogy mit beszélgetnek csak hogy megnyugodjon a lelkem többeközött hétköznapi dolgokról beszélgetnek de olyat is találtam hogy a párom azt írta neki hogy néha belegondol hogy mi lenne ha működött volna köztük és most együtt élnének.

2017. márc. 15. 16:30
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
"Ti honnan szűritek le hogy pasiról vagy csajról van e szó?" - Látom a lényeg átjött.
2017. márc. 15. 20:15
 12/13 anonim ***** válasza:

Semmit.

Az üzenetből ugyanis semmi más nem derül ki, mint hogy "néha gondolkodik rajta, hogy mi lenne, ha", az meg nem tilos.

A pozitív-negatív hozzáállásokat csak a válaszolók látják bele. Te ne tedd, SzVSz.

Értelemszerűen EZÉRT még felháborodni sem érdemes, mert akkor kábé mindenkin felháborodhatnál.

Az elfogadásba ez szerintem bőven bele kellene férjen, de persze te döntesz.

2017. márc. 16. 07:40
 13/13 anonim válasza:
Olyannal probalkozol aki az elozo parjat megcsalta?!?!?! Mire szamitasz?
2017. ápr. 25. 16:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!