Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért szereplek a párom telefonjában "Ex" néven, amikor együtt élünk?
Szerintem is azért, mert valaki nagyon úgy tudja, hogy te csak az exe vagy, és nem vagy képben.
Csörgesd meg, mikor ott van, és kérdezz rá, hogy ez mi. Az biztos, hogy mindent tagadni fog, de a reakcióból látod, hogy mekkora bukta volt.
Boldog karácsonyt!
Ja, nem ide...
Ez nagyon undorító tőle, ha ilyet tett.
Azért kérdezz rá nála.
Tök érdekes mert nekem mindenki úgy szerepel a telefonomba mint ahogy bekerült, a néven.
Minek írnám át? En tudom, hogy ő az ex.
Ha meglesz a megoldás írd már le.
EZ tök jó! Én át is írnám a helyedben előtte "Ezt elphasztad!"-re, és úgy csörgetném meg előttem.
Ha nem tudja hirtelen hova tenni, közöld vele, hogy már láttad, hogy exként szerepelsz, segítettél a névadásban, mint múlbeli exe.
Egyébként ha vita sem volt aminek dühében hirtelen lett volna teljesen h_lye, akkor sanszos hogy olyasmi van a képben, amint mindenki írt fentebb. Okkal írta át azt..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!