Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk/férfiak mit szólnátok, ha a párotokról ilyen képet találnátok a telefonjában?
Tegnap mondtam a páromnak, h nem jeleníti meg a telom a képet amit kuldott és küldje át újra.Mondta,Nfc-n atkuldi majd újra. Békésen fürdők,bejön komoly arcal és ezt kerdezte:
-Csak egyszer fogom tőled megkerdezi, miért csináltál magadról olyan képet amin trikó(melltartó is) van rajtad es
a melleidet mutogatott?
Néztem bambán, h mi van,mert ilyen képet nem csináltam magamról.Annyi viszont igaz,reggel nézegetem magam telefonon keresztül az ágyban.Mondtam neki,ha csináltam is magamról véletlen volt.
Azt mondta,h ez nem igaz,mert miért nem a tükörben nézegetem magam és biztos valami pasinak küldözgetem a kepet (ilyen jellegű képeket soha nem küldenek senkinek)
Most mindenféle k...va vagyok és nem hisz nekem.
Ja és a poén a dologban,h meg néztem és nincs ilyen kép a telomban.Azt mondta,h ő nem törölte ki...
Ha csinálnék is magamról ilyesmi képet,de csak magamnak az tényleg ekkora baj lenne?
Hulyeseg. Semmi koze ahhoz sem, ha nezegeted magad, ahhoz sem, ha fenykepezed magad. En szoktam magamrol fehernemus kepeket is csinalni, mert jo latni igy a fejlodesem (edzek), de soha sehova nem kerult fel, csak a telefonomban van.
De ugyan, meg ha mas latna is azt a kepet amirol beszelsz, szerintem nem olyan megbotrankoztato.
Egyaltalan nem ertem a baratod reakciojat.
Ha lett is volna kép kB ennyi látszott volna belőlem.
Páromnál a szoknya is kiveri a biztositekot,csak térdnél hosszabbat húzhatok. ..
Utolsó,a párom teljesen ilyen,de nem ismeri be magának. Próbáltam megbeszélni az ilyen jellegű problémáit, de abból is en jöttem ki rosszul.
Olyan férfinal ez normalis aki fiatalabb korában ropteben a legyet is?Nem elfogultsagbol beszélek, de nagyon jó képű régen modelkedett,táncolt stb.Minden újjára jutott nő.Ez most is így van ,de meg komolyodott és komoly kapcsolatai voltak/van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!