Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sértőnek találnátok, ha a párotoktól két év után semmit nem kapnátok nők napjára csak egy Boldog Nőnapot sms-ben?
Figyelt kérdés
Nem vágytam nagy dologra, de nem gondolom, hogy egy szál virágot nem érdemeltem volna.2016. márc. 11. 21:14
1/21 anonim válasza:
SMS? Ennél még egy hívás is több.
2/21 anonim válasza:
Igen. Letépném a heréit a kezemmel!
3/21 anonim válasza:
Minimum arany diadémot kellett volna adnia a férfi-szolgának.
4/21 anonim válasza:
Én is ennyit kaptam, nem találtam sértőnek.
5/21 ~OnLány~ válasza:
2. :D
Igaz,azért egy hívás is több.
Most mondhatnám azt is,hogy gondolt rád,de legalább ezen az egy napon illik valami apróságot adni a lánynak(barátnőnek)
6/21 anonim válasza:
Én távkapcsolatban élek, szóval ritkán találkozunk, így én is ennyit kaptam. Én örültem neki, hogy gondolt rám.
Na de ha nem távkapcsolatban élnénk, akkor elvárnám, hogy személyesen adja át a jó kívánságát. Ha nem ad mellé virágot, az sem tragédia, de azért egy személyes köszöntés, és csók az elvárható.
8/21 anonim válasza:
Én is sms-t kaptam. Szerintem nem sértő.
9/21 anonim válasza:
10 év után sem érdekel. A virág meg elrohad
10/21 anonim válasza:
nem és meglep, hogy van, akinek már ez is probléma (nem beszolásképp mondom, csak tényleg meglepődtem a kérdésen). azon se feltétlen sértődnék meg, ha nem köszöntene fel. ez csak egy szimpla márciusi nap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!