Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/nők, ti mit szólnátok, ha a párotok gépén, a böngésző könyvjelzői között ezt találnátok?
Szóval rengeteg nagyon csinos lány/nő Facebook profiljának linkje el van mentve. Számon kérnétek rajta, hogy miért nézegeti a gazellatestű bombanők képeit? Vagy esetleg megbántódnátok, és kevesebbnek éreznétek magatokat? Vagy feltételeznétek róla, hogy pszichopata?
#2 ki mondta, hogy nem tart többre? Nem kell kombinálni.
Válasznak meg csak annyit tudok írni, hogy beszéld meg vele.
Jaaa, hogy te a pasi vagy! Így már értem a 0%-os értékelést egy olyan válasz mellett, ami tökéletesen a kérdésre reflektált, csak hát ugye nem a te férfi büszkeségednek megfelelően. Azt hittem, ilyen pitiáner húzásokra csak a nők képesek. Amúgy nincsenek barátnőim, de ha lennének, akkor sem magyarázkodnék nekik, hogy kivel miért szakítottam. Te viszont, úgy látszik, megtaláltad méltó helyed a ribik közt.
2-es voltam.
A gazellatestű bombanőből, és a pszichopatából egyértelmű, hogy férfi a kérdező.
Amúgy meg egy erősen provokatív kérdésre adott két válaszból messzemenő következtetést levonni az egész női nemről, hát, elég meredek.
#6: Ha téged egy pitiáner húzás ennyire feltosz, hogy sorokat regélsz sértődöttségből, akkor nyilván pitiáner húzás volt. Paradoxon. Pitiánerebb azon vergődni, hogy romlik a 83%-od. Tán gyűjtesz valamire? Hehe.
Ribik? Miféle ribik? Jaaa, te a FB-os linkekre gondolsz. Nem is tudtam, hogy képekkel, linkekkel meg lehet csalni egy nőt. Elképzelem, te az a típusú hárpia vagy, aki terrorizálja a saját urát, és évek múltán is azt hánytorgatja fel, hogy rá mert pillantani az utcán egy idegen nőre. Mentse meg a jóisten az összes férfitársamat a hozzád hasonló keselyűktől...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!