Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/nők, ti mit szólnátok, ha a párotok gépén, a böngésző könyvjelzői között ezt találnátok?
Szóval rengeteg nagyon csinos lány/nő Facebook profiljának linkje el van mentve. Számon kérnétek rajta, hogy miért nézegeti a gazellatestű bombanők képeit? Vagy esetleg megbántódnátok, és kevesebbnek éreznétek magatokat? Vagy feltételeznétek róla, hogy pszichopata?
Tudtad, hogy nőnek fognak nézni, hogy azt fogják hinni, hogy te vagy a barátnő, aki ezt megtalálta, tudtad, hogy ez a legtöbb nőben szolidaritást fog ébreszteni, és lám, a második hozzászólásnál lecsaptál.
Most meg általánosítasz "ti" és személyeskedsz "nagyokos". Részemről a téma itt lezárva.
Ismét a második vagyok.
Jó veled beszélgetni, elég vicces. :D Felőlem vitatkozhatunk bármeddig ezen a virtuális felületen, a valóságban úgyis én vagyok el boldogan a barátommal, míg te a párkapcsolati problémáddal küzdesz, amit mellesleg magadnak generáltál.
Az a 83%-os egy másik 83%-os, nem én... Én eddig mindig odaírtam, hogy a ketteske vagyok.
Te tényleg 32 éves férfi létedre vagy ennyire hisztis? Jó sok csalódás érhetett ennyi év alatt, hogy ennyire kiábrándultál a nőkből. Mi lesz így veled az életben?
Sztem nincs egy szinten az, hogy valaki nézeget nőket az utcán vagy megnéz unalmában 1-2 profilt a fb-on, azzal, hogy csajok profilját rakosgatja könyvjelzőbe "fincsi puncik" néven. :D
Ilyet szerintem csak olyan csinál párkapcsolat mellett, aki képtelen volna olyan nővel összejönni, aki tetszene neki annyira, mint azok, akikre képes csorgatni a nyálát. Totál megalázó szerintem, én is szakítanék egy olyan nővel, aki mondjuk izomagyú divatbu zik fb adatlapjainak tömkelegét rakná könyvjelzőzek "cuksi pasikák" címmel :D
Nem pszichopata, éretlen. Ha elmúltál már 16 ne is csodálkozz, hogy elhajtott az exed.
Én is ezt tenném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!