Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok/nők, ti mit szólnátok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok/nők, ti mit szólnátok, ha a párotok gépén, a böngésző könyvjelzői között ezt találnátok?

Figyelt kérdés

[link]

Szóval rengeteg nagyon csinos lány/nő Facebook profiljának linkje el van mentve. Számon kérnétek rajta, hogy miért nézegeti a gazellatestű bombanők képeit? Vagy esetleg megbántódnátok, és kevesebbnek éreznétek magatokat? Vagy feltételeznétek róla, hogy pszichopata?

2015. okt. 31. 21:38
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
59%

Tudtad, hogy nőnek fognak nézni, hogy azt fogják hinni, hogy te vagy a barátnő, aki ezt megtalálta, tudtad, hogy ez a legtöbb nőben szolidaritást fog ébreszteni, és lám, a második hozzászólásnál lecsaptál.

Most meg általánosítasz "ti" és személyeskedsz "nagyokos". Részemről a téma itt lezárva.

2015. okt. 31. 23:38
 12/22 A kérdező kommentje:
#11: Na látszik a te értelmi színvonalad, miszerint egy nyilvános felhasználónévvel felteszek egy skizoid kérdést, amiről előtte vagy utána bárhol, bármikor, akármelyik kérdés alatt beazonosíthatnak. Tapsvihar! Gratulálok, sötétség paranoiás hercegnője. Bár ne válaszoltál volna. Inkább menj, és szakíts a jövőben a hapsijaiddal, ha rápillant az utcán egy vadidegenre, vagy éppen megnézi valaki profilját a neten. :D Ez elég ürügy neked egy szakításra, bár gyanúm van rá, hogy a vaj vastagságával kevésbé törődsz, ami a füled mögött lapít.
2015. okt. 31. 23:44
 13/22 anonim ***** válasza:
41%

Ismét a második vagyok.

Jó veled beszélgetni, elég vicces. :D Felőlem vitatkozhatunk bármeddig ezen a virtuális felületen, a valóságban úgyis én vagyok el boldogan a barátommal, míg te a párkapcsolati problémáddal küzdesz, amit mellesleg magadnak generáltál.

2015. okt. 31. 23:51
 14/22 A kérdező kommentje:
#13: Hűha, és még érezteti is a másikkal, hogy ő a valaki, a másik meg egy senki. :D Azt már megfigyeltem itt, GYK-n, hogy ezek az állítólagos "én boldog vagyok, te meg csak egy kis szerencsétlen csóringer" odamondogatások inkább csak ilyen degradáló reflektálások megtévesztő célzattal. Facepalm. Különben is, ha jól látom azt írta, "téma lezárva", nem? Illett volna angolosan távoznia, ha már pöffeszkedve elbúcsúzik. Keselyű! Hárpia! Durrogj még valami hihetően okosat, mondjuk hogy éppen most takargat be és adja a jó éjt puszit az arcodra az ipséd. :D Na szevasz.
2015. nov. 1. 00:02
 15/22 anonim ***** válasza:
54%

Az a 83%-os egy másik 83%-os, nem én... Én eddig mindig odaírtam, hogy a ketteske vagyok.

Te tényleg 32 éves férfi létedre vagy ennyire hisztis? Jó sok csalódás érhetett ennyi év alatt, hogy ennyire kiábrándultál a nőkből. Mi lesz így veled az életben?

2015. nov. 1. 00:11
 16/22 anonim ***** válasza:
41%
Én vagyok a hetes és a tizenegyes, én írtam, hogy befejeztem a társalgást, tartom is, csak ketteske miatt, hogy ne rajta kérd számon, amit én írtam.
2015. nov. 1. 00:13
 17/22 anonim ***** válasza:
87%
Kedves kérdező, neked mi a szar bajod van? :D
2015. nov. 1. 00:15
 18/22 anonim ***** válasza:
75%

Sztem nincs egy szinten az, hogy valaki nézeget nőket az utcán vagy megnéz unalmában 1-2 profilt a fb-on, azzal, hogy csajok profilját rakosgatja könyvjelzőbe "fincsi puncik" néven. :D

Ilyet szerintem csak olyan csinál párkapcsolat mellett, aki képtelen volna olyan nővel összejönni, aki tetszene neki annyira, mint azok, akikre képes csorgatni a nyálát. Totál megalázó szerintem, én is szakítanék egy olyan nővel, aki mondjuk izomagyú divatbu zik fb adatlapjainak tömkelegét rakná könyvjelzőzek "cuksi pasikák" címmel :D

2015. nov. 1. 00:36
 19/22 anonim ***** válasza:
72%

Nem pszichopata, éretlen. Ha elmúltál már 16 ne is csodálkozz, hogy elhajtott az exed.

Én is ezt tenném.

2015. nov. 1. 10:00
 20/22 anonim ***** válasza:
100%
kérdező, miért akarsz mindenképpen veszekedni? :D Az jó érzés?
2015. nov. 1. 10:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!