Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk/férfiak mit szólnátok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk/férfiak mit szólnátok, ha a párotokról ilyen képet találnátok a telefonjában?

Figyelt kérdés

Tegnap mondtam a páromnak, h nem jeleníti meg a telom a képet amit kuldott és küldje át újra.Mondta,Nfc-n atkuldi majd újra. Békésen fürdők,bejön komoly arcal és ezt kerdezte:

-Csak egyszer fogom tőled megkerdezi, miért csináltál magadról olyan képet amin trikó(melltartó is) van rajtad es

a melleidet mutogatott?

Néztem bambán, h mi van,mert ilyen képet nem csináltam magamról.Annyi viszont igaz,reggel nézegetem magam telefonon keresztül az ágyban.Mondtam neki,ha csináltam is magamról véletlen volt.

Azt mondta,h ez nem igaz,mert miért nem a tükörben nézegetem magam és biztos valami pasinak küldözgetem a kepet (ilyen jellegű képeket soha nem küldenek senkinek)

Most mindenféle k...va vagyok és nem hisz nekem.

Ja és a poén a dologban,h meg néztem és nincs ilyen kép a telomban.Azt mondta,h ő nem törölte ki...

Ha csinálnék is magamról ilyesmi képet,de csak magamnak az tényleg ekkora baj lenne?

2016. márc. 24. 09:06
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Köszi mindenkinek.Állítása szerint eddig csak velem volt ilyen mással nem,anyukáját is egyszer megkerdezem, h az elodeimmel milyen volt azt mondta olyan mint velem....

Tegnap is higgadtan normálisan mondtam neki,h nekem csak ő kell más nem.Erre csak annyit mondott,h- szarom le, ezek után. :(

Lassan 1 éve együtt is élünk.

Szerintetek van valami esély arra,h belássa nincs minden rendben a gondolkodásával?

2016. márc. 24. 15:55
 12/14 anonim ***** válasza:

Hát, ha nőcsábász volt, akkor valószínűleg úgy tudja, hogy könnyű elcsavarni egy lány fejét. Tehát fél, hogy a tiedet is elcsavarják. (Nővel meg még nem találkozott rajtad kívül.)

A PUA "jutalma". :)

2016. márc. 24. 18:39
 13/14 anonim ***** válasza:

Szerintem még akkor is kicsi lenne az esély a változásra, ha belátná, hogy ez az ő sara és elkezdene rajta dolgozni, terápiára járni stb. Így meg semmi.

De te elpazarolsz éveket rá.

25N

2016. ápr. 19. 11:45
 14/14 anonim ***** válasza:

Szerintem a párod túlságosan féltékeny és ragaszkodó típus...

Engem nem zavarna, ha a párom magáról ilyen képeket csinálna, sőt, ha pl mikor dolgozom, és meglepne egy szexi fotóval, még örülnék is.

2016. ápr. 27. 23:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!