Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátom telefonjában a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom telefonjában a teljes nevemmel szereplek, mit jelenthez ez?

Figyelt kérdés
Vezetéknévvel, keresztnévvel együtt, semmilyen emoji nélkül. Azt mondta, hogy mert az egy hivatalos telefonkönyv, mindenki így szerepel benne. (az anyja meg az apja persze nem)

2019. márc. 27. 20:32
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is csak a keresztneve van. ahogy én is páromnak. Semmi fennakadás.

20/L

2019. márc. 27. 20:48
 12/26 anonim ***** válasza:
65%

Nagyon gyerekes vagy kerdezo

Hülye szuz pitsa

2019. márc. 27. 20:55
 13/26 anonim ***** válasza:
91%
Azt jelenti, hogy egy rendszerető és következetes ember. Örülj neki!
2019. márc. 27. 20:55
 14/26 anonim ***** válasza:
73%
Ez a felnőtt rovat.
2019. márc. 27. 21:00
 15/26 anonim ***** válasza:
86%
Nekem a barátomtól, testvéremen át mindenki a saját, normális nevén szerepel (emoji mentesen), kivétel a szüleim.
2019. márc. 27. 21:03
 16/26 anonim ***** válasza:
42%

De jó, hogy itt mindenki olyan közel érzi magához a párját, hogy véletlenül sem becenévvel írja be csak vagy becézve, mert az akkora gáz dolog, hogy akit szeretek nem Tóth Istvánnak írom be, hanem Pistinek vagy Kedvesemnek. Hű hát tényleg nagyon gázak vagyunk ezek szerint én is és a kérdező is meg még sok mindenki más.

Ne hallgass a hülyeségre!

Igenis furcsa, hogy ennyire nem érez közel magához. Engem is így írt be az exem, teljes névvel. A baj csak az volt, hogy egy másik csaj meg így szerepelt a telefonkönyvben - biztos ez volt a hivatalos neve -, hogy "Galambom".

Aztán anyósomnál is teljes névvel szerepeltem, mire kifejtette, hogy mert eddig nem voltam családtag, de hogy már papír van a házasságról, marha nagy családtaggá fogadtak a szívükbe. Nem kedvelnek és ez nyilvánvalóan értésemre adták nem egyszer. Szóval igenis van jelentősége! Mert anyósom is mindenki mást becenevén írt be. Hupika, csak engem nem. Nahát milyen érdekes...

2019. márc. 27. 21:50
 17/26 anonim ***** válasza:
Marha egyszerű oka van nálam: azoknak az embereknek, akiknek nincs fent a száma valamilyen összekapcsolt fiókon (fb, Gmail profil stb...), csak a neve, így jeleníti meg a képet hivaskor. Semmit nem jelent.
2019. márc. 27. 22:02
 18/26 anonim ***** válasza:
100%
Nálam is így szerepel mindenki, kivéve a szüleimet és nagymamámat. Részemről semmit nem jelent. Az lenne a furcsa, ha más ezt szóvá tenné.
2019. márc. 27. 22:14
 19/26 anonim ***** válasza:

A párom a keresztnevemet írta be egy -m betűvel megtoldva , nálam szintén igy de a becenév-m szerepel.

Pl. Annám :-) (nem ez az igazi nevem)

2019. márc. 27. 22:24
 20/26 anonim ***** válasza:
100%
Jézusom :D Nekem is a barátom a teljes nevén van benne (exeim is így voltak), miért kell problémát keresni ott,ahol nincs? Szerintem a "Nyunyóka + 5 db szívecske" lenne a gáz inkább.:D
2019. márc. 27. 23:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!