Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudom hogy kezeljem a párom gyerekét, a helyzetet?

Figyelt kérdés
Párom 4 éve élt külön az exfeleségétől aki félcigány (ennek jelentösége lesz). Párom magyar. Van egy 9 éves fia. A kapcsolat elején idegenkedtem a dologtól mert akkor még el sem váltak meg nekem nincs gyerekem és féltem a helyzettöl.Akkor megnyugtatott a párom hogy neki a kapcsolata az első és szeretné még gyerekeket másik családot így belementem a dologba. Összeköltöztünk és utána szép lassan derültek ki a dolgok: az exfeleségével mindennap beszélt a gyerek miatt engem volt hogy napokig nem hívott fel. A nő naponta többször hívogatta a gyerek ürügyén pedig annak is van élettársa 3 éve. A nő volt aki megcsalta anno de hogy: amíg a párom dolgozni volt és a gyerekük a másik szobába aludt idehívta a kanját..Amikor mi a párommal elmentünk kettesbe pihenni valahova elkezdte kitalálni hogy a gyerek beteg stb..de nem volt semmi baja a gyereknek. A párom imádja a fiát és iszonyatosan ragaszkodik hozzá. És mindig ugrott ha volt valami. Erről már sikerült lebeszélnem meg arról is hogy ne fizesse például az ex felesége meg annak a pasijának meg az anyjának a telefonszámláit( közös flottába voltak). Azóta nem beszélnek telefonon az exel hogy egyik péntek este amikor a párom dolgozott az exe idejött a pasijával bejöttek az udvarba és verték az ajtót hogy engedjem be őket mert ez az ő háza. Válásnál a páromnál maradt a ház a nő kapott egy jó helyen lévő irodát amit kiad meg az egyik autót. Van háza tud hol lakni nem volt kisemmizve de tény hogy még ide van bejelentve és a tulajdonjogok nincsenek letisztázva. Szoval ilyen a nő és a párom ezt valahogy hagyja mert mégis a gyereke anyja. 2 hete derült ki hogy a nő diákhiteles tartozása miatt a házra végrehajtási jogot jegyeztettek be. Ez az alap helyzet. A gyerek 2 hetente hétvégén van itt és én akkor megszűnök létezni. Ökörködnek az ágyunkba én nem férek oda, autós játékot játszanak amire persze hívnak de hogy ülsz oda a laptophoz egy kétszemélyes játéknál?? A gyerek elött nincs nagyon puszi simi mert akkor csak sandít. Szex persze felejtős mert meg ne hallja. Ha elküldi az apja fürödni percenként kiabál ki hogy apa apa. Fektetésnél ugyanez. A szobája ajtatját nem csukhatod be mert fél. Szóval én idegennek érzem magam ha ők együtt vannak és nem tudom miért. A párom amúgyis keveset törődik velem de ilyenkor meg semmit. Mit tehetnék a negatív érzések ellen? Jah még annyi hogy a gyereknek vettünk egy telefont hogy azon beszélgessenek de azt a gyerek soha nem vette fel a végén meg eltűnt a telefon..

2019. márc. 9. 10:33
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:
És így a mi kapcsolatunk is arról szól hogy éppen milyen nehézséget kell megoldani az exasszony miatt. Ez szerintem igy nem normális
2019. márc. 9. 18:31
 22/27 Andi80018 ***** válasza:
64%
Sajnos ennek a palinak kb az 5. vagy az életében, a leírtakból értelmezve, szinte teljesen ignorál. Én nem csinálnám ezt egy percig sem, főleg nem évekig. Úgy tűnik normális magánéletetek sincsen. Amíg még fiatal vagy, bár nem írtad hány éves, addig keress magadnak egy olyan embert, akinek érdemes szülni. Ő nem az, mivel nem szakított a múltjával, és itt nem a gyerekére értem, mert az normális, ha vele van időközönként, viszont valószínűleg már kapacitása se lenne még egy gyerekre, hád rád sincs, legalábbis úgy tesz.
2019. márc. 9. 19:19
 23/27 anonim ***** válasza:

Nanana.. Itt nem csak az ex feleseg a ludas csak te akarod ennyire befeketiteni hogy mindenki ot fikazza igy ismeretlenul es neked nyugodt lelkiismereted legyen.

Mint elottem irtak te kb az 5.helyen vagy a pasid fontossagi listajan. Minden mas fontosabb, es a gyereke is alap hogy fontosabb nalad es gaz ha neked ez nem tetszik akkor lehet menni mashoz. Ennyi. Amugy ha alapbol nem a gyermek vagy az ex lenne csak magaban a problema akkor ezt mar reg megtudtatok volna beszelni! De a gyerek csak kifogas alapjaraton magasrol tesz rad,nem figyel rad es az erzeseidre sem. Zatonyra futott kapcsolatban elsz vele.. Errol nem a gyerek tehet alapbol car a kapcsolatotok

2019. márc. 9. 22:36
 24/27 anonim ***** válasza:
74%
Jesszus látszik hogy semmi közöd a gyerekekhez. Kíváncsi vagyok majd ha saját gyermeked lesz az nem mehet e fel az agyatokra ilyen nincs vicc. Ha ilyenekbol csinálsz majd vitát jobb ha lelepsz ezt egy szülő akinek gyereke van soha nem fogja megérteni amiről te beszélsz! Nem is lehet megérteni!
2019. márc. 9. 22:58
 25/27 anonim ***** válasza:

Nekem úgy tűnik,a gyereken töltöd ki azt,hogy utálod az anyját. Ha ez forditva lenne, és a te gyereked lenne az apjánál,és a nő ilyen lenne,ki lennél akadva gondolom. Ha bemegy az ágyba 2 hetente 2 napot,komolyan ennyire baj? Féltékeny vagy a gyerekre,mert nem tőled van,és irritál mert az anyját utálod. Keress inkább gyerektelen férfit.Vele foglalkozik mikor ott van nálatok?Hisz a gyerek azért van ott,ne várd már el,hogy akkor is te legyél a középpontban.

És gondold át,hogy arról a gyerek nem tehet ki az anyja és,hogy te utálod.Te választottad ezt a kapcsolatot.tudtad hogy van gyerek,és igy nem lesz olyan a kapcsolat mint gyerek nélkül.De ne a gyereket utáld mert utálod az anyját.

2019. márc. 10. 06:05
 26/27 anonim ***** válasza:
85%

Igy van a gyermekre vetited az anyja utani gyuloleted. Es elvarod hogy ha lathatas van es az apja a gyermekkel van akkor is rad figyeljen, nem.. A gyermek az elso foleg olyankor amikor mar kitudja miota nem latta es ha minden nap ott lenne az se kellene hogy zavarjon teged mert a sajat gyermeke. Te csak egy no vagy neki aki ha lelep majd jon masik aki elfogadja es szereti a gyereket.

Oke enni ne egyen az agyban az mas teszta de nem maszhat fel ha ott van? Hat a pasid helyebe mar reg kidobtalak volna, te koltoztel oda ergo alapbol nincs jogod megmondani a sajat hazaban a sajat gyermekenek hogy mikor mit csinalhat vagy hol legyen, erre ott az apja.

Szamomra az is gaz hogy lefele beszeled arrol hogy torodjon a gyermekkel es ha baj van menjen hozza. Mas doog miket talal ki az exfeleseg de errol nem a 9eves gyermek tehet. Szerintem ne vallalj gyermeket vagy ne ettol a pasitol mert a kapcsolatotok nem valodi kapcsolat es te alkalmatlan vagy arra hogy anya legyel. Semmi empatia es tisztelet nincs benned a parod irant de ez kolcsonos is. Szoval... Ezt az akinek nincs gyermeke ugysem ertheti.

2019. márc. 10. 09:40
 27/27 anonim ***** válasza:
Legkozelebb ha gyerekes ferfivel kezdesz akkor ozvegy legyen, ne elvalt. Es a gyerek legyen pici, hogy neked lehessenek anyai jogaid, ne csak szemtanuja legyel az esemenyeknek, de azt is csondben. Sajnalom. :(
2019. márc. 10. 12:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!